Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Erekcióm van az angol tanárnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HalfMoon kérdése:

Erekcióm van az angol tanárnőmtől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hihetetlen vonzó huszonpár éves csajszi. Nyamm!
2011. febr. 11. 13:34
 1/9 anonim ***** válasza:
2011. febr. 11. 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Takard el a füzeteddel.
2011. febr. 11. 13:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj németet!
2011. febr. 11. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg fordítsa le neked:

Deepthroat

2011. febr. 11. 13:48
 5/9 PT-Daniel ***** válasza:
61%

Hasonlo helyzetben voltam kb. 16 evesen...

Összeszedtem minden batorsagomat es az egyik ora utan megkerdeztem, hogy mivel elegge lemaradtam mostanaban a tananyaggal, vallal e korrepetalast. Rendszeres edzesem volt, ezert csak kesö delutan vagy kora este ertem ra.

Igy masnap este az ö lakasaban ültem, remegö terdekkel. Gondolhatod, hogy mennyire tudodtam koncentralni. Kerdezte is egy idö utan, hogy mi bajom, tul faraszto volt az edzes?

Sohajtottam es gondoltam magamban, hogy "A p*csaba is, ha most nem, akkor sosem!"

Igy elmeseltem neki, hogy nagyon sajnalom, es nem tehetek rola, de iszonyuan vonzonak tartom es koromra valo tekintettel bizonyara nem meglepö, hogy az oran nem eppen a tananyaggal kapcsolatos gondolatok foglaljak le agyi kapacitasomat. Annyira ciki volt ez a helyzet, hogy majdnem elbögtem magam (holott annyira vagyok emos, mint kacsacsörü emlös). Legnagyobb meglepetesemre megfogta a kezem es azt mondta: "Ha vagy annyira uriember, hogy erettsegiig egy arva szoval sem emlited, akkor ..." Erre megcsokolt! ..."Folytathatjuk!"

Kb. este 10-kor ertem haza... :D

Onnantol kezdve rendszeresen jartam hozza. Viszont az orakon valami kegyetlenül szivatott. En meg szidtam a haverjaimnak, hogy a rohadek biztos pikkel ram valamiert.

Azota eltelt 10 ev. Tinikorom legerotikusabb kapcsolata volt. Nagyon ritkan összefutunk az utcan vagy bevasarlas közben. Csupan köszönünk, mosolygunk es valamelyikönk elpirul...

2011. febr. 11. 14:18
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
milyen jó a fantáziád srácD:
2011. febr. 11. 14:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, az óra alatt birdd ki, és utána a szünetben, pedig, verdd ki a farkadat, és élvezz egy jó nagyot. F.
2011. febr. 11. 14:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Tanulj angolul.
2011. febr. 11. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Hova jársz suliba?Mert sztem én tomXD
2011. febr. 11. 15:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!