Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kezeltessem magam pszichológus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezeltessem magam pszichológussal?

Figyelt kérdés

Nekem nem tud úgy működni egy párkapcsolat, hogy nincsen kölcsönös orális szex. Sok kérdést olvastam eme oldalon erről. A válaszokból az jött le, hogy szánalmas, szar alak vagyok, szexmániás, perverz, meg még ilyenek. Én esküszöm nem tehetek erről, el tudom fojtani, csak hiányozni fog valami. Állítólag ha szerelmes vagyok igazán, akkor ez nem fog zavarni. Akkor én úgy látszik, eddig csak képzeltem, ha szerelmes voltam.

Menjek pszichológushoz, hogy kikezelje a perverziómat?

Tényleg nem tudok mást kitalálni.

2011. febr. 11. 11:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Neked nem pszichológus kell hanem elmeorvos, a kettő nem ugyan az :D

Egyébként nem te kérdeztél az elöbb véletlenül ugyan ebben a témában...?

De jó hogy itt csak é jelzem a nevemet.. :D

2011. febr. 11. 11:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul választasz lányt, vagy az nem szeret. Az oké, hogy lehet orális szex nélkül is kapcsolatban élni, de ha valakinek nagy igénye van rá, és a másikat annyira nem érdekli, az gáz. Ne hallgass azokra, akik azt mondják, nem érezhetsz rá vágyat. Ezek a fap*nák sírnának, ha egyszer nem nyalná ki őket a pasijuk.

Azért nem rinyál emiatt sok nő, mert érdekes, a férfiaknak jól esik így kényeztetni a párjukat, nem önzők, mint a nők többsége.

Nem mondom, hogy ezért szakítani kell, de ha valaki annyira sem szeret, hogy ilyen módon akarjon örömet okozni, az szóra sem érdemes. És most nem a lenyelésről, nem nyelésről beszélek, mert ok, azt még fel tudom fogni. De ha valakinek nincs gusztusa a párja péniszét kényeztetni...

2011. febr. 11. 11:51
 3/15 anonim ***** válasza:

Képzeld, sem én, sem a férjem nem tartja ezt lételemének. Ez a fap.na nem rinyál, ha nem nyalja ki a férje, és a férje sem rinyál, ha nincs orál. igy is lehet rajongani a másikért, maximálisan jó a szex, és boldogok vagyunk.

kérdező, keress másik lányt, vagy fogadd el igy a bnődet.

2011. febr. 11. 11:58
 4/15 A kérdező kommentje:

Kedves Ferikeee!

Nem én voltam.

Nos, elmeorvoshoz is elmehetek, de tökéletesen épelméjűnek tartom magam. Miért kéne elmeorvoshoz mennem?!

5/15 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, az előzőhöz hozzászólva, hogy én lány létemre rendszeresen kielégítem a páromat orálisan is, és szeretem csinálni.

Visszafelé nem kapok, és nem is "Sírok" érte. Ha ő szeretné, majd csinálni fogja. Nem is igazán kedvelem, amikor engem nyalnak, de néha azért jól esik. :)

Sok ahogy te fogalmaztál "fapina" szaladgál a világban, de sok olyan lány is, aki önzetlenül csinálja a párjának, anélkül, hogy visszafelé is elvárná. :)

18/L

6/15 anonim ***** válasza:

Ha te tetted föl a másikat akkor kéne menned :D

Szövegértés.. na mindgy :)

Szerintem mondj le az orálról, ha nagyon nem megy akk fordulj szakemberhez, de szerintem semmi esetre sem szaad egy kapcsolatot ilyenért megszakítani, mert nincs gusztusa bizonyos dolgokhoz..

Neked is biztosan van olyan amit gusztustalannak tartasz és nem vállalnád be.. hogy esne ha ezért elhagyna a barátnőd??

2011. febr. 11. 12:00
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

11:58:

Igen, rátok az igaz, hogy egyikőtöknek sem fontos. Ha egyik félnek sem fontos, akkor nincs gond. Írtam is, hogy akkor van gond, ha az egyik félnek van igénye, a másiknak nincs. Nálatok minden oké, mivel egyikőtöknek sincs rá különösebben szüksége, megvagytok nélküle. Persze, hogy nem alapvető dolog, meg lehet lenni nélküle. De a kérdezőnél nem így áll a dolog.

Az én kapcsolatom is működne orális szex nélkül, mert ennyiért nem hagyna el a párom, ugyanakkor ha tudom, hogy szereti és én is szeretem csinálni, akkor nem tagadom meg tőle.

2011. febr. 11. 12:04
 8/15 anonim ***** válasza:
Nemtudom.. én is így vagyok vele 11:58, nem várnám el a barátnőmtől, de én megtenném neki ha szereti, és látom hogy jó neki :) Nagyobb öröm nekem az ha látom rajta, hogy tetszik neki amit csinálok :D
2011. febr. 11. 12:08
 9/15 anonim ***** válasza:

Már csak azt nem értem, hogy hogy lehet az orális szextől ennyire függni... Annál nincs jobb érzés, amikor a testetek egybefonódik, és együtt éritek el közösen az orgazmust. Oké ez most nyálasra sikeredett, de basszus én nem tudnék ennyire függni ettől a fajtájától a szexnek...

Én inkább a szeretkezéstől függök... :D :) Meg is őrülnék ha nem lenne az életemben, csak orális orális orális orális szex... :D

2011. febr. 11. 12:21
 10/15 A kérdező kommentje:
Ferike, te nem azt írtad, hogy AKKOR menjek elmeorvoshoz, HA én írtam ki a másikat. Hanem azt, hogy menjek pszichológus helyett elmeorvoshoz. UTÁNA megkérdezted, hogy én írtam-e ki a másikat ("Egyébként..."). És én erre válaszoltam azt, hogy nem én voltam. Szóval határozottan visszautasítom azt a vádat, hogy szövegértési nehézségeim vannak.
2011. febr. 11. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!