Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm nem hajlandó az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem hajlandó az orálisra! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Barátnőm undorítónak tartja ,hogy bevegye a szájába a péniszem...Igaz,hogy feltud izgatni a kezével is,de azt én is szoktam csinálni magamnak,így nem annyira élvezetes..nekem nagyon hiányzik ,hogy munka után kényeztessük egymást ilyen módon,szex nélkül.Sajnos tudom,hogy parasztság volt,de megcsaltam őt..amit nemtud,és már nem is mondom el neki,mert régebben volt,és biztos elhagyna.Hogyan tudnám rávenni,hogy legalább próbálja ki?Őt szeretem,de erre igényt tartok,mert ha a kezével csinálja,az nem az igazi..
2011. febr. 11. 11:21
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, amíg nem voltál/vagy nő, addig ne mond már meg, hogy a nőknek ebbe semmi gusztustalan nincs, meg hasonlók. Én nem állok le veled vitatkozni, mert egy gusztustalan alaknak tartalak, és nagyon sajnálom a barátnődet, pont az ilyen köcsög, bunkó pasik miatt semmi kedvem se az ismerkedéshez, se pedig ahhoz, hogy orálisan kényeztessem őket, mert meg se érdemlik. Te csaltad meg a barátnőd, és még neked áll feljebb, gratulálok, a te erkölcsi nevelésed sem sikerült fényesen!

24/N

2011. febr. 11. 12:39
 32/55 anonim válasza:
85%

Gusztus az kell, hiszed vagy sem. Az előnedv is ott van... A lelki gátlásokat, berögződéseket kell még legyőzni. Ne várd, hogy minden nő megtegye.

Én elfogadom, hogy te ilyen vagy, te viszont fogadd el, hogy ő olyan. Kérdés, hogy összhangba lehet-e hozni ezt. Ha nem: szakítás.

2011. febr. 11. 12:40
 33/55 anonim ***** válasza:
72%
már bocsi, kérdező, de igenis bőven van nedv egy farkon, amit mi ugyanúgy érzünk. és az nem csokiízű. azt meg felejtsd el, hgoy beszélhet bárki úgy, hogy ha szeretek valakit, akkor annak MINDIG, a saját ellenérzéseim mellett is eleget kell tennem.
2011. febr. 11. 12:47
 34/55 anonim ***** válasza:
100%
Én sem adok igazat, pedig én megteszem a páromnak. Mindenkinek van olyan dolog, amit nem szívesen csinálna meg. Ha nem egyeznek az igényeitek, akkor szakítani kell. Akkor is undorító és szánalmas, hogy megcsaltad. Ha neked ez annyira fontos, keress olyat, aki megteszi.
2011. febr. 11. 12:47
 35/55 anonim ***** válasza:
100%

12:07:

Ez így nem igaz. Én nem azért kezdtem el csinálni, mert a párom kért rá. Mivel én vagyok az első lány neki minden téren, nem volt tapasztalata az orális örömökkel kapcsolatban(nekem sem, de mindig érdekelt). Annak idején én kértem tőle, hogy kényeztethessem így. Mikor még nem éltünk nemi életet és pettingnél is csak addig jutottunk, hogy felül semmi. Először még el is utasított, mert szegényem meg volt ijedve, félt, hogy nem tetszik nekem a pénisze illata vagy bármi miatt undorodom. Másodszorra már belement. :) És nagyon megszerette.

Vannak dolgok, amit én sem tennék meg, pl. az anális szex. Viszont őt -szintén saját ötletemből - kényeztettem olyan helyen, ami nem megszokott, de kegyetlenül élvezte.

Én elég szabadelvű vagyok, semmit sem teszek muszájból vagy úgy, hogy igazából nem is akarom.

2011. febr. 11. 12:56
 36/55 anonim ***** válasza:
70%
bocs! nő vagyok, nálunk bevett szokás az orál, és én is élvezem. és van olyan normális a párom hogy nem erőltette, hanem megvárta míg én magamtól csinálom. 16L
2011. febr. 11. 13:09
 37/55 anonim ***** válasza:
100%

Öregem! Mit akarsz a lánytól? Hiszen igy is "megszopattad":

".....megcsaltam őt..amit nemtud,és már nem is mondom el neki,mert régebben volt,és biztos elhagyna..."

2011. febr. 11. 13:11
 38/55 A kérdező kommentje:
UTOLJÁRA MONDOM AZ ÉRTETLENEKNEK,HOGY A MEGCSALÁS ELŐTT FÉL ÉVIG KÉRLELTEM RÁ...KIELÉGÜLETLEN VOLTAM,ÉS EZÉRT TETTEM MEG...NEMKELL SZAJKÓZNI,HOGY MEKKORA KÖCSÖG VAGYOK ,MERT EZ HÜLYESÉG..SZERETEM ŐT,DE FÉRFIBŐL VAGYOK...
2011. febr. 11. 13:22
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha férfi vagy az teljesen más. Akkor megcsalhatod a barátnődet, persze.
2011. febr. 11. 13:25
 40/55 anonim ***** válasza:
100%

Attól még undorító dolog, fogd már fel. Miért nem hagyod el, ha nem felel meg? Meg azért az, hogy vki nem elégít ki orálisan nem egyenlő azzal, hogy nem elégít ki.

Mondtam már, ha neked ilyen idényeid vannak, az a te dolog. Nem mindenki egyforma. Van, aki elvan orál nélkül is, vkinek meg alap. De ha neked alap, akkor keress mást, és hagyd azt a szerencsétlent békén.

2011. febr. 11. 13:29
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!