Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos viccel velem?
Nem biztos,hogy viccel,de sztem inkább csak a türelmed akarja tesztelni,meg valószínüleg elég rossz néven vette volna,ha azt mondod neki,hogy "Há' Te teljesen hülye vagy?":D
-Reaper- [22/F]
Aranyos vagy, hogy azt mondtad, hogy neked rendben, mivel azt hitted, hogy viccel...hátha komolyan gondolja.
Én pl. simán várnék vele egy évet.
Nem, nem viccel. A csajok imadjak ha nyuzzak oket, udvarolnak nekik!
MEglesz elobb, ne aggodj!
Ilyennel nem viccel egy komoly nő! Az más tészta, hogy esetleg mégsem bírja ki addig és hamarabb megtörténik, mivel megkíván és szeret téged. De hidd el, van aki ennek ellenére is visszafogja magát és jól is teszi...Nagyobb a valószínűsége, hogy komolyan gondolod a kapcsit és nem csak a szexre hajtottál, ha ennyit hajlandó vagy várni. Azért akar várni annyit, hogy biztonságban érezze magát.
Én 23 éves fejjel 4 hónapot vártam...mégis megbántam...Megkapott és elhagyott. Azt hittem, az a 4 hónap csak jelent számára is vmit, de nem...Szal jobban tettem volna, ha várok még...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!