Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen sorrendben csináljátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen sorrendben csináljátok?

Figyelt kérdés

-még nem voltam csajjal de ugy nez ki hamarosan leszek

- a kérdés az lenne ,hogy :

1) szopás , nyalás , dugás

2) nyalás, szopás, dugás

3) mashogyan

- kérlek irjatok tanácsokat , vélményeket saját tapasztalatok szerint

2011. febr. 11. 10:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs meghatározott sorrend,ahogy épp alakul.
2011. febr. 11. 10:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A szex nem szabályokra, sorrendre épül. Mindenki másképp csinálja. Úgy csináljátok, ahogy éppen akarjátok.
2011. febr. 11. 10:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk általában a 2. a sorrend. De nem ragaszkodunk feltétlenül ehhez a felálláshoz. Ahogy jön...ahogy éppen jólesik...
2011. febr. 11. 10:48
 4/11 A kérdező kommentje:
- én arra lennek kiváncsi még ,hogy nem ha most leszek előszor lánnyal akkor nem sülhet el véletlenül a fegyver hamarabb amenyiben elöször én nyalnék :) ?
2011. febr. 11. 10:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Elsülhet.
2011. febr. 11. 10:51
 6/11 A kérdező kommentje:
bocs az első *nem szócska nem kell:)
2011. febr. 11. 10:52
 7/11 A kérdező kommentje:
- a lány már nem szüz , szerintetek belemenne , hogy ő kezdje :) ?
2011. febr. 11. 10:54
 8/11 anonim ***** válasza:

neked kell meghozni a kedvét de nayalni dugás közbe is lehet amikor elakarod huzni az időt nemakarsz kroán elmenni alibinek jó, jobb neki mint ha hamar elmennél

24f

2011. febr. 11. 11:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha nem aarsz hamar elmenni jó tanács:

Mielött nekiestek egymásnak menj ki pisilni és vigyél magaddal egy kis lydocain-t is :)

Szépen fölhúzod a szerszámot és makk alatt picit bedörzsöld, kb fél órán át nem fogod érezni hogy dugtok, bár akkor ne cumiztatsd szerintem mer csak kílódni fogtok vele, éréktelen szerszámmal úgysm fog tudni kielégíteni :)

Fél ótán át kb semmit nem érzel, annyi idő alatt csak sikerül, ha nem vagy béna :D evezetésnek meg mehet a többi :)

2011. febr. 11. 11:06
 10/11 anonim ***** válasza:
jon az magatol :P mi altalaban a 2 ikat,de mi eloszor 69 vagy kulon csinaljuk egymasnak :P es utana sex :P:P:P
2011. febr. 14. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!