Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szexben meddig engeditek be a pasitokat a popsitokba? Az én párom 17 cm-es és elég vastag,5 centinél is jóval szélesebb pénisszel rendelkezik, elsőre sikosítóval csak pár centit jött belém de az előjáték hatására nem fájt. Tapasztalatok?
Hogy őszinte legyek, a párod mérete nem épp túl jó az anális szexhez. Elég nagy méretekkel rendelkezik, ezért nagyon óvatosnak kell lennetek a sérülések elkerülése miatt. Rengeteg síkosító és lazítás, előjáték, tágítás szükségeltetik. Addig engedd be, míg kényelmesnek érzed. Ha fáj, ne erőltessétek! A helyes pózválasztáson is sok múlik.
pl.: [link]
Nekem pl. ez vált be: [link]
Az én páromnak kb. 3 cm az átmérője, 15-16 a hossza és néha még az is fáj...Ha az elején nem is fáj, egy idő után elkezd fájni a súrlódás miatt, hiába a síkosító, közben csiklóizgatás.
Ez a behatolási kapu nem erre a célra hivatott, ezért minden ami más mint az eredetileg erre a célra rendelt helyen van pótlandó. Síkosítás többször.A széklet eltávolítása előzetes beöntéssel. A rugakűlmassága más minta hüvelynek, a rendszeres használat esetén nem ritka a széklet tartási rendellenesség sem.
Nos, ez van, ezek után a haszon/kockázet elv alapján lehet döbnzeni. Ja és at erogén zónák sem ott vannak.
Lányok!
Nagyon nagy szerencsétek van. Engem a párom sajna nem enged be oda.
Pedig nem rendelkezem ekkora méretekkel:-(
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!