Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az extrém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az extrém szexről?

Figyelt kérdés
pl.: sado mazo, bdsm, pisiszex, anális szex, prosztatamasszázs
2011. febr. 10. 19:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szado-mazó, bántani nem bántanám, hogy véres legyen meg ilyenek, de kikötözni már kikötöztük egymást, meg néha elszokott fenekelni... :)

Pisiszex, ha azzal állítana be az ajtón, hogy ezt akarja, akkor azt mondanám, KIPRÓBÁLHATJUK.

(Kakiszexet semmi esetre sem, semmi pénzért!!!)

Análszex, rendszeresen, nagyon szeretem, kb 3 éve kezdtük, és havonta szoktuk csinálni. Én élvezem. :) (előtte mindig beöntést adok magamnak, szóval nem lesz olyan a cerkája)

Prosztatamasszázs még nem volt, csak a gátját nyalogattam, meg kívülről az ánuszát, azt élvezte, lehet, hogy ebből még masszázs is lesz.

4 éve vagyunk együtt amúgy a párommal.

2011. febr. 11. 16:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Hat nemtudom... Nekem extrem pl a konytarban vagy valami hasonlo helyen...:/
2016. febr. 18. 21:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Szadomazo: Szeretem, de általában csak úgy, ha én a lány szubmisszív. Bdsm szintén.

Pisiszex: Eddig egy lánnyal próbáltam, de nem igazán volt benne a dologban, szóval nem volt akkora élvezet. Kipróbálnám olyannal is, aki élvezi.

Anál: Szeretem, tetszik, ha a lány ennyire engedi a dolgokat.

Prosztatamasszázs: Próbáltam, semmi extrát nem nyújtott.

23F

2016. febr. 18. 21:59
 14/15 anonim ***** válasza:

BDSM forever! :D

26L

2016. febr. 18. 22:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik oldalon, de a túl extrém már taszít.
2016. febr. 18. 23:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!