Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Hogy célozzak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Hogy célozzak rá? Vagy hogy mondjam neki, mit szeretnék?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy barátommal 1 hete taliztunk...

Őszinte leszek: nagyon kívánom már! Beszéltünk ma, de mennie kellett most segíteni valakinek... Gondoltam, ha majd később felhívom, valahogy szóba kellene hozzam, hogy már ne birok nélküle 1 napot se, annyira kívánom őt, tehát nem csak úgy snassz talizni akarok, hanem "amiatt" is. De ribancos meg közönséges nem akarok lenni, vagy azt se akarom, hogy ilyen "könnyűvérűnek" tűnjek, vagy nem is találok erre szavakat. Szerintetek mit mondjak, hogy vegye a célzást? Tipp? Esetleg pasik! Titeket mi izgatna fel? Ha mit mondana a párotok? Hülyeségeket ne írjatok légyszi! De már tényleg hiányzik nekem mindenféleképpen.

2011. febr. 10. 18:56
 1/8 A kérdező kommentje:
Na ezt jó hülyén írtam... Szóval utoljára egy hete taliztunk, természetesen régebb óta vagyunk együtt. :)
2011. febr. 10. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Hívd fel lakásodra randira vagy vacsira vagy valami hasonló tudni fogja miért hívod föl :D
2011. febr. 10. 19:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, kösz. Csakhogy azt kellene egyáltalán valahogy a tudtára adni, hogy nem véletlen akarok ma talizni... Tehát nem ér rá a dolog 1-2 napot.. :)
2011. febr. 10. 19:02
 4/8 anonim válasza:
találj ki valami alibit, hogy találkozzatok, vegyél fel sexy ruhát, simogasd és szemezz vele...h
2011. febr. 10. 19:13
 5/8 Cleptomaniac ***** válasza:
Meséld el Neki a napodat. Hogy voltál egy fehérneműboltban, és láttál/vettél egy szexi fehérneműt. Ha nem ajánlja fel magától, hogy megnézné, akkor kérd ki Te a véleményét. Szerintem megérti.
2011. febr. 10. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:
vagy csak egyszerűen mondd el neki... nem fog qrvának gondolni nyugi, minden ember csinálja..
2011. febr. 10. 20:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Küldj neki egy sms-t hogy már nagyon várod és hihetetlenül bizsereg a nunid. Ha 5 percen belül nincs ott akkor meleg.

Azt pedig csak ti leányok hiszitek hogy ha te kijelented hogy dugni akarsz akkor "könnyűvérű" vagy bármely más 'k' betűs jelzővel fognak illetni. (azt ígyis-úgyis megteszik :P) Valójában azt találjuk idegesítőnek amikor kéretitek magatokat, "értem meg kell küzdeni" és hasonló ostoba szlogenekkel. (miközben te is majd megőrülsz a fütyi-elvonás tüneteitől) Nem vagy te vár hogy harcolni kelljen érted! Örülj hogy van faszid.

2011. febr. 10. 21:24
 8/8 Szűcs Vivike ***** válasza:

"Valójában azt találjuk idegesítőnek amikor kéretitek magatokat, "értem meg kell küzdeni" és hasonló ostoba szlogenekkel. (miközben te is majd megőrülsz a fütyi-elvonás tüneteitől) Nem vagy te vár hogy harcolni kelljen érted! Örülj hogy van faszid."

Bírnád, mi? Aki neked megtetszik, az rögtön feküdjön is le veled... Még ha ő is akarja, akkor is kell egy kis "játék", egy kis romantika. Legalábbis én megkívánom, hogy legyen egy kis flört, ismerkedés, randizgatás, és csak ha tényleg úgy érzem, hogy nem csak "arra" kellek neki, akkor jöhet a szex. Persze nem 1 év után, az már tényleg sok lenne, de 2-3 hónap (lehet kevesebb is, ha már én is nagyon akarnám) már bőven elég ahhoz, hogy eldöntsd. Nem vagyok vénlány, se konzervatív, de adjuk már meg a módját legalább a szerelemnek/szexnek! Nem kell rögtön az első 1-2 randi után az ágyban kikötni!

De persze ez most rád már nem vonatkozik kérdező, én csak az utolsó kommentelőnek írtam.

2011. febr. 11. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!