Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi igazság van abban hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi igazság van abban hogy a nagymellű, jóseggű, full extrás lányoknak csak a nagy farok megfelelő?

Figyelt kérdés
van egy fent említett hölgyemény.(tényleg teljesen perfekt, még szűz és eddig 4 barátja volt)és az általánosan elterjedt közvélemény az, hogy 5en sem lennénk elegek neki, annak ellenére hogy az eddigi barátjai sem voltak olyan "nagy számok" és ő maga is visszahúzódó.lehet ebben az állításban igazság is, vagy csak kitaláció? természeten a válaszokat általános esetre vonatkozóan várom
2011. febr. 10. 18:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hülyeség ez, ahogy van. Logikusan gondolj már bele. Baromság.
2011. febr. 10. 18:55
 2/12 anonim ***** válasza:

Felvilágosítaálak komám, hogy egy csajnak (ha pl túllököd) fáj ha nagy a farkad :D

max 13-15cm-t tud befogadni tudtommal a csaj, annál meg úgyis nagyobb szerintem :D

Azt szokták mondani nem kell h nagy legyen, csak játékos XD

2011. febr. 10. 18:57
 3/12 anonim ***** válasza:

A srácok nem kapták meg a csajt (legalábbis ahogy írtad fullos, és szűz, több pasi után), ezért kellett vmi szöveg. Mégis ciki lenne azt mondani h nem tudtam lefektetni mert béna voltam vagy vmi. Így feldobta az 1ik azt h a csaj kielégíthetetlen igényekkel rendelkezik, a többi meg rákontrázott h ez így van. Ennyit látok emögött. Még jó h nekem sosem kellett lejáratnom vkit ilyenért. Aki vmit is ért a csajokhoz, az sztem el tudja érni h legyen vmi köztük, főleg ha már összejöttek.

"életművész"

2011. febr. 10. 19:00
 4/12 A kérdező kommentje:
valójában egy véleményen vagyunk csak kellett egy kis megerősítés:Dköszöönöm a válaszokat
2011. febr. 10. 19:01
 5/12 anonim ***** válasza:

az első kérdésre válaszolva: hülyeség! az ilyen csajoknak nem nagy farok kell, hanem vastag pénztárca.

ami a kérdés alatt van szöveg az halandzsa :D ilyen nincs.

2011. febr. 10. 19:02
 6/12 anonim válasza:
csak a jó nagy 30 centis feka farok kell minden pics*nak !
2011. febr. 10. 19:04
 7/12 A kérdező kommentje:
nem halandzsa ez a szilárd tény
2011. febr. 10. 19:11
 8/12 anonim ***** válasza:
"még szűz" "hogy 5en sem lennénk elegek neki" ezt hogy rakod össze te ostoba? Milyen tényről beszélsz? Ne aggódj nem fogod te megdugni!
2011. febr. 10. 19:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Az ilyeneknek vastag, kemény Audi slusszkulcs kell, nem farok.
2011. febr. 10. 21:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha lefeküdt volna velük és rögtön utána dobta volna őket akkor méret lenne az oka, így viszont nem... De lehet rosszul gondolom. Szerintem nem a méret volt a gond...

Általánosan: Nyilvánvalóan egy szép lány akkorát választ magának amilyet akar, aztán, hogy az illető megbecsüli-e őt az már más kérdés...

2011. febr. 11. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!