Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan taszíthat el egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan taszíthat el egy ilyen dolog két olyan embert akik megőrültek egymásért? Szó szerint szétszedtük magunkat! Lent.

Figyelt kérdés
Volt egy friss kialakuló kapcsolatom 1 hónapja voltunk együtt amikor is egyik este vadul szexeltünk,iszogatunk,beszélgettünk,ölelkeztünk.És szex közben szólt hogy valami nincs jól,és amikor oda néztem én el kezdtem vérezni,gyorsan kimostam a lepedőt de nem volt vészes,kedves is volt velem közben,nyugtatott.ÉS haza mentem és azóta nem keres.Csak jeleket küld/lájkolgat/.Ez ennyire kiábrándító volt neki?Én szeretem még mindig,de nem keres,én meg nem akarom erőltetni.De már nem látok esélyt!Ettől meg undorodott tőlem.Igaz??
2011. febr. 10. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Hány éves???
2011. febr. 10. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Lóf*szt!
2011. febr. 10. 18:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Mármint megjött neked?
 4/10 A kérdező kommentje:
29 éves FÉRFI!!
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát, akkor örülj neki, hogy megszabadultál attól a gyökértől! Ha valaki ilyen miatt otthagy, akkor ott nála van a baj, nem nálad.
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem lehetett gusztusos, de nem hinném hogy ezért szakít vagy akármi elvégre nem tehetsz róla hogy a tested így reagált..
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy azóta valahányszor becsukja a szemét mindig ezt látja...nem tudhatod
2011. febr. 10. 21:04
 8/10 anonim válasza:
szerintem beszéld meg vele a dolgot. kérdezd meg tőle, hogy most mi van? és ha tényleg emiatt dobott, akkor talán jobb is így.:)
2011. febr. 14. 18:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem is volt hasonló. Még volt 1 hét a menstruációmig, de szex közben jött meg. A párom nagyon aranyos volt, együtt betettük a lepedőt a mosógépbe, míg a szülei nem voltak otthon, és figyelmes volt nagyon. Ahelyett, h nem keresett még 1 hét múltán is megkérdezte, h biztos minden ok volt nekem, és nem ő rontott el vmit? nem fájt, nem volt rossz? Még bocsánatot is kért, hogyha véletlen mégis miatta lett vna az egész.. Szerintem ez így is a normális, egy 29 éves férfinek meg igazán tudnia kéne, h hogyan működik egy nő.. ha emiatt dobott, akkor még örülj is neki, h itt vége lett.

De beszéld meg vele szerintem is, h miért nem keres azóta..

2011. febr. 14. 19:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább arról lehet szó, hogy látta neked mennyire kellemetlen a szitu, és nem tudja hogy most mire gondolsz. Lehet nem mer keresni, nem tudja h m zajlik le benned. Sztem ha már szexelni tudtatok, akkor nem kéne hogy gondot jelentsen a kommunikáció. Simán beszélnetek kéne róla...

Ennyi... Nem hinném, h ettől megundorodott, hisz ilyen szitu bármikor előfordulhat. Az én pasim sem csinálta azt, h nem keresett hosszú ideig, mikor véletlen megjött egy vad szex alatt/után... (Hozzá mentem feleségül..:DD )

23/n

2011. febr. 15. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!