Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tinik szoktatok erotikusakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinik szoktatok erotikusakat álmodozni?

Figyelt kérdés
Mármint h éppen szexeltek vkivel meg hasonlók és pl miket szoktatok? Fiúk is lányok is válaszolhatnak csak fejtsék ki meg írják oda a korukat.
2011. febr. 10. 17:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%
Miért, erre izgulsz fel? Szánalom bzmg.
2011. febr. 10. 17:27
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen szoktam. Furcsa de szoktam és még azt is érzem, hogy milyen jó érzés :DD14/l
2011. febr. 10. 17:27
 3/16 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok nem erre izgulok fel nem értem mit kell felhúzni magad meg leszólni a másikat mert feltesz egy ilyen kérdést te vagy szánalom b.meg!
2011. febr. 10. 17:33
 4/16 A kérdező kommentje:
ja és én is tini vagyok ráadásul lány.
2011. febr. 10. 17:34
 5/16 anonim ***** válasza:

Hát én szoktam. Sokszor. Reggelre pedig olyankor csupa lucsok az ágyneműm.

16/F még szüz/sajnos/

2011. febr. 10. 17:51
 6/16 anonim válasza:

még nem volt felvilágosító órátok??

akk megmondom

azért álmndtok ieneket mert termelődnem a hormonok és testileg keztek megérni.Fiúknál ez 2-3-4 naponta fordul elő (kb 12-13 éves korotok után)és olyankor nem lucskos az ágyatok hanem az ondó kifolyik a péniszedből mivel nincs elég hely a golyóidban hogy elférjen az ondó és így ürülki.

ienkor szoktunk szex-ről és erotikus dolgokról álmodni

2011. febr. 10. 17:59
 7/16 anonim ***** válasza:
Igen, nekem volt. Azt álmodtam, hogy valaki kinyal. Felébredtem, és olyan kába voltam, hogy hirtelen ezt sem tudtam mi történt :D
2011. febr. 10. 18:01
 8/16 anonim ***** válasza:
Bocs, most veszem észre, hogy nem azt kérdezted hogy szokott-e valaki álmodni ilyeket, hanem álmodozni ilyenekről :D
2011. febr. 10. 18:07
 9/16 anonim ***** válasza:

én csak párszor álmodtam eddig de olyan valóságos volt, aztán megcsíptem (olyan mintha zsibbadt lett volna a szám és akkor leesett hogy álmodtam) magam és felébredtem, aztán ku***anyáztam hogy ebbe a ratyi valóvilágba vagy mint amielőtt lefeküdtem:)

Am inkább csak ébren álmodok de akkor egész nap

f17

2011. febr. 10. 19:09
 10/16 anonim válasza:
Én is álmodtam már ilyeneket :P És elég durvák is voltak közben xP 14/F
2011. febr. 10. 19:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!