Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ez csókolózáskor?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez csókolózáskor?

Figyelt kérdés

Csókolózáskor amikor be szoktam nedvesedni, nem érzem azt a "felizgultam" érzést. Szóval a test mindig reagál, érzés nélkül is?

Sajnálom, ha esetleg gyerekes a kérdés és egyértelmű a válasz. 17/l

2011. febr. 10. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet, hogy nálad ez így működik.
2011. febr. 10. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Igen, ez tök normális, nyugi :)én is nagyon könnyen benedvesedek, egy jó csóktól is, pedig még sokkal többre vágyom ahhoz hogy több legyen. Örülj neki, neked valószínűleg sosem kell síkosítót használnod, és nem fog fájni soha a szex.
2011. febr. 10. 17:03
 3/8 A kérdező kommentje:
ííííí, de én nem csak nedvesedni akarok! :D
2011. febr. 10. 17:05
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

Igen, ez így működik. A test gyakran sokkal hamarabb reagál, mint az érzékek. Ha tovább folytatjátok a csókot (meg a többit) hidd el, nem csak nedvesedni fogsz :-)

Férfiaknál is pont így működik, legalábbis fiatalon. Előbb jön a keményedés, és csak utána az a bizonyos érzés. (Aztán idősebb korban előbb jön az érzés utána a keményedés, végül öregen már csak az érzés jön, a keményedés nem :-D)

Pedro

2011. febr. 10. 17:19
 5/8 A kérdező kommentje:
olyan létezhet, h hiába szeretem meg kívánom a párom, nem tud úgy csókolni, h felizgasson vele?
2011. febr. 10. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:
40%
Hát szerintem nem. Én ha kívánom a párom, egy pici csóktól is felizgulok.
2011. febr. 10. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Hát csók és csók között óriási különbségek vannak..látom kezdesz rájönni a dolgokra!:)Majd még bonyolódik azzal,hogy nem mindenki szexel jól aki jól csókolózik.. :S

Sok sikert a kóstólgatáshoz!30/N

2011. febr. 12. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Baratnom 1-2 jo helyre adott csoktol mar a falra maszik annyira elvezi :)

Es ha mondok szep szavakat mar benedvesedik.

En nagyon szeretem mert egyreszt nem kell sikosito masreszt meg tudom hogy nagyon felizgul ram, nagyon kivan.

Onnan tudom hogy mikor van kedve hozza:D

2011. febr. 12. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!