Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy a legbiztonságosabb az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a legbiztonságosabb az anális sex? (tovább lent)

Figyelt kérdés
A barátommal kiakarjuk próbálni az anális sexet,de én kicsit tartok ettől,mert hallottam hogy nem a legbiztonságosabb.Tudnátok Tanácsokat adni,hogy hogyan lehet a legbiztonságosabban?Én 16 vagyok,a barátom 19,nem tudom mennyire számít..Kérlek normális válaszokat csak!:)
2011. febr. 10. 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Megfelelő ráhangolódás, gumi, síkosító. És ne várj mindjárt orgazmust.
2011. febr. 10. 15:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Anális zuhany se árt.
2011. febr. 10. 15:15
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Úgy a legbiztonságosabb, ha nem csináljátok, főleg nem 16 évesen, pfff......
2011. febr. 10. 15:17
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

Húha.. vegyetek megfelelő óvszert (mert ez vastagabb, direkt anális szexuális közösüléshez van, ja és megelőzhetitek vele a szexuális úton terjedő betegségeket) és víz alapú sikosítót használjatok. Amire figyelni kell, hogy ha nem jól csináljátok, akkor fájdalmas is lehet, ezért ne erőltessétek, ha elsőre nem megy, csak szépen lassan, nyugodtan. A teljes bhatolás előtt szerintem próbáljátok meg izgatni a végbelet (mert a legtöbb embernek itt található az egyik legfontosabb erogén zónája)De viszont elég érzékeny hely is, így csak óvatosan! Izgatás alatt értem, hogy például orális szeretkezés közben izgatjuk, masszírozzuk. A barátodnagy legyen tiszta és ápolt a keze és a körme. Első alkalommal amúgy teljesen normális, ha nem sikerül teljesen behatolni, hanem csak mondjuk félig. A barátod ne végezzen erős lökéseket, mozdulatokat, mert megsérülhetsz. És még annyit mondanék, hogy anális aktus után nem biztos, hogy jó ötlet a hímvesszőt vagy az ujjunkat a hüvelybe helyezni (jobb lenne ha kezetmosnánk). nem tudom, hogy mindent leírtam-e, de sok sikert! :)

16/L

2011. febr. 10. 15:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Sose értettem, hogy mi lehet jó az análban? Eddig (szerencsére?) egyik barátnőm se szerette. Lehet csak "bennünk" van a hiba. :-)

24F

2011. febr. 10. 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Az azért durva, hogy az egyik 16 éves lány ad tanácsot a másik 16 éves lánynak az anális szexről. Baj-e van a világgal?
2011. febr. 10. 15:39
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem figyelj, én sosem próbáltam az anális szeretkezést, hanem résztvettem egy tanfolyamon és most oktató vagyok. Csak segíteni próbáltam.
2011. febr. 10. 15:41
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Ja és 16/L voltam.
2011. febr. 10. 15:41
 9/9 anonim válasza:

A lány:

- Ha lehet, ne kajáljon be előtte.

- Mindenképp csináljon egy poszterior-mosást.

A fiú:

-Használjon gumit.

2011. febr. 11. 01:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!