Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácoknak:szexuális tartalmú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácoknak:szexuális tartalmú levelet akarok írni egy csajnak, olyat ami frappáns esetleg, laza, de nem az a kétségbeesettvagyok és megakarlak ni kategória. Tudtok ilyet mondani?

Figyelt kérdés

Csak normális ötletekre vagyok vevő ezúttal!Ha k.rvának írnátok levelet,mit írnátok hogy felfigyeljen rátok?(persze nem igazi K,csak olyan aki azt hiszi hogy nemaz de közben mutogatja magát neten meg így ribanckodik).Vmi jó levélre volna szükségem.. O.o

Ja és nem a jó a segged kő kola genya kell,hanem vmi jópofa,de a lényeg jöjjön le belőle.

2011. febr. 10. 04:55
 1/7 anonim ***** válasza:

szexneked.hu-n a két kis tini ribi? :) Ja, azok jól néznek ki. Csak olyan agyatlanok...

A levél 800 karakter legyen minimum? ;)

2011. febr. 10. 07:28
 2/7 anonim ***** válasza:

"A levél 800 karakter legyen minimum? ;)"

Ezek tuti önbizalomnövelős segget kinyalatós fantáziálós olvasókört akarnak csinálni..

2011. febr. 10. 07:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Sziaaa!

Kedves xy annyira jól nézel ki, már-már azt hiszem itt vagy az ágyban mellettem. A gondolataid és képed olyannyira izgató hatással van a bioritmusomra, hogy hóval fedett hegycsúcsom azonnal olvadásnak indul, és mint a hófehér gleccserek, patakokban csorognak le a melegséget árasztó mivoltod miatt. Sokszor az jár a fejemben milyen lehet mikor a patakocskából duzzadó ér válik és célt ér egy sötét meleg, kedves, finom helyen...

Ennyi, de Msn-n a legjobb mert ott ki lehet forgatni a másik szavát kétértelmű dolgokkal... :P:P

2011. febr. 10. 09:45
 4/7 anonim válasza:

Szia cica, mikor elöször láttalak

Az árbóc a gatyámban már verte a falat

Szeretem a hegyet a dombot s a völgyet

szeretném a kezem nyomát rajtad hagyni rögvest.

xD Remélem hogy elég találó voltam xD

2011. febr. 10. 11:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Pillantásodtól, szenvedek értsd meg

Rabul ejtettél, szeretlek téged

Tekinteted vonzásából

Kitörni nem tudok, legyek bárhol

A magány börtönében, te vagy a remény

Minden vágyam az, hogy légy az enyém

Oly sokat gondolok terád

Remélem hogy fazonra van nyírva a p*nád

Csókod íze, édes mint a méz

Szívem szakad meg, amikor elmész'

Kacér mosolyod, szívem gyújtja lángra

Oázis vagy te, a szerelem sivatagában

Oly tiszta vagy, mint hűs patak víze

Engem lassan felperzsel, a vágy tüze

Oly sokat gondolok terád

Remélem hogy fazonra van nyírva a p*nád

2011. febr. 10. 13:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezaz,ilyenekre gondoltam :D A bioritmusos egész jó xD Nem az igazi,de nagyon közel jár.. :) Köszi az eddigieket.Még jöhetne pár.. :$
2011. febr. 10. 18:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Más 5let esetleg?
2011. febr. 16. 18:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!