Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ha van vibrátorotok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha van vibrátorotok, kölcsönadtátok-e már valakinek?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem szokták kölcsönadni, de van-e kivétel?
2011. febr. 10. 01:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez is ien bullshitgenerátoros kérdás?!
2011. febr. 16. 21:54
 12/18 anonim ***** válasza:
*kérdés
2011. febr. 16. 21:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Ilyen intim dolgot talán nem kellene kölcsön adni másnak. A végén ki tudja ki kitől és mit szed össze!
2011. febr. 16. 22:29
 14/18 anonim ***** válasza:
A fogkefédet milyen sűrűn adnád kölcsön másnak? Gondolom soha. Nagyjából egy kaliber a kettő.
2011. febr. 16. 22:47
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát igen, ilyen dolog ez a válság. Közös vibri...

Rossz látni a mai nehéz helyzetű fiatalokat. Az én időmben pl. még mindenkinek tellett saját cigire aki dohányozni akart, ma meg mit látok? Akár 4-5 fiatal is képes összegyűlni 1etlen saját maguk sodorta cigire, és még annak is hogy örülnek! :D

Amúgy a kérdés hasonló baromság! Ki adna kölcsön olyan eszközt ami a saját egészségét károsíthatja ha nem megfelelő állapotban kapja vissza? Illetve ki használná más után, aki ki tudja milyen állapotban adta oda? Rengeteg csúnya dolgot lehet sztem így szerezni 1mástól, tehát normális ember nem csinál ilyet, mert tisztában van az egészségügyi kockázatával.

"életművész"

2011. febr. 16. 23:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Prűd volnék? Kinek adnám kölcsön? Honnan tudná bárki, hogy nekem van? Te jóóóóóóóóóóó éééééég!!!
2011. febr. 17. 08:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Honnan lehet tudni??

Hát onnan, hogy mindenkinek van!

A hiv. statisztika szerint, kb. 3 millió vibrit adtak el csak tavaly M.o.-on.

Ha leszámítjuk a gyerekeket, a férfiakat, az időseket stb...

akkor minden használónak több is van otthon.

2011. febr. 18. 18:21
 18/18 anonim ***** válasza:
08:46 vagyok és 30 év felett és nekem csak egy éve van, akkor honnan tudná bárki, hogy nekem van, eddig sem volt?!
2011. febr. 24. 11:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!