Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek kb hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek kb hány átlagos ujjnyi szélességű az optimális pénisz?

Figyelt kérdés
Írták az egyik kérdésnél, hogy egy pénisz akármilyen csekély, vastagabb két ujjnál. Ezt nem egészen értem, mert ha úgy nézzük, hogy körbetekerem az ujjaimat, és a kerületet nézem, akkor okés, de nekem nincsennek valami vastag ujjaim, és tekintve, hogy a p.csöm a leg szélesebb részén kb 4cm széles -ami már elvileg normálisnak számít kb két és egyharmad ujjamnyi széles -természetesen merev állapotban.
2011. febr. 9. 23:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi a hámozott banánnal kapcsolatos megerősítést.

Neked pedig kedves sorstárs megint csak azt tudom mondani, hogy kb úgy kell ezzel lenni, mint a hajszínnel, vagy a testmagassággal. Nem lehet azt mondani, hogy ha valakinek van egy adott mérete az a tuti... Akiknek 5,5 centi átmérőjű dorongra van szüksége, hát, neki sosem fogok olyan téren bejönni, mint ahogy annak sem aki a két méteres, vagy épp az alacsony pasikra bukik, mivel én kb 180 centi magas vagyok. Annyi értelme mindenképp volt ennyiszer feltenni ezt a kérdést, hogy megbizonyosodhattunk róla itt is, hogy a lányok sem egyformák... Én azokkal sem vitatkozom, akik aztmondják, hogy nekik a nagy és vastag jön be, mivel ez olyan, mint ha engem valaki meg akarna győzni, hogy xy lány nekem márpedig jó lehet. Ha belegondolunk abba, hogy mehanikusan nekünk férfiaknak jól esik az önkielégítés, tehát a lényeg, hogy egy számunkra megfelelő embert képzeljünk el, vagy a megfelelő emberrel legyünk jobb esetben. Tehát akinél számít, hogy pl milyen testalkatú hölgyre tud beindulni a fantáziája, annak hiába magyarázza meg valaki, hogy márpedig lehet ugyanolyan jó a szex egy másmilyen küllemű hölggyel is, ha nem indul be rá a fantáziája akkor megette a fene. Tehát, én senkinek nem akarom megmagyarázni, hogy márpedig én is tudok ugyanolyan jól bánni vele, mint xy a 20/5-ösével. Viszont ahogy engem nem érdekel úgy önmagában egy nő alapvető testalkata, úgy azt várom el egy számomra optimális nőtől, hogy úgy gondolkodjon, hogy ne egy adott méretre, hanem az enyémre induljon be -illetve rám. Aki a 20/5-ösre, vagy az én cerkámtól bármilyen mértékben eltérő péniszre indul be, azt sosem fogom, tudni, és nem is akarom meggyőzni az ellenkezőjéről. Én a kérdést azért teszem föl, hogy arról meggyőződjek, hogy nem egyedien kicsi, vagy vékony az enyém. jó olvasni, hogy van itt lány akinek egy hámozott banán átmérőjű az ideális, mert ez a fent leírtakban csak megerősít. Van itt rendszeresen kommentező hölgy akinek az 5,5-6 centi vastag -azaz kb egy axeos doboz átmérőjű az igazi, de ezen nem érdemes magunkat stresszelni, mert én írásaid alapján tartalak olyan intelligensnek, hogy téged sem az olyan lányok érdekeljenek akik egy konkrét méretre indulnak be. Természetesen ezzel nem lenézni akartam az illetőt, kívánom, hogy találják meg az ilyenek az olyan partnert akik a kívánt mérettel rendelkeznek... :D

2011. febr. 10. 18:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!