Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, milyen testű fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen testű fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés

Főleg 15-20 éves lányok véleményére vagyok kíváncsi. Tudom, hogy ez tök szubjektív, és pár lány véleményére nem lehet alapozni, de puszta kíváncsiságból azért megkérdezem.

Feltételezem mindenki az "izmost" mondja majd, ezen belül, mit értetek izmos srác alatt? Mennyire, hol?

Előre köszi az értelmes válaszokat, a hülyeségekre úgysem fogok reagálni.

2011. febr. 9. 23:34
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
81%

Hát lehet, hogy én perverz vagyok, de én a vékony fiúkat szeretem...ne érts félre, nem az emosokat, hanem a szép kis művészfiúkat, akik kis nyeszlettek és olyan kis aranyosak:$ háát ez van:)

pás: L/20

2011. febr. 9. 23:44
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Legyen magasabb mint én (170 cm vagyok) és nem árt egy kis izom:)) Kérdésedre válaszolva ez alatt nem egy izomkolosszust értek, hanem hogy látszik rajta, hogy nem tőrne ketté ha fel kell emelnie egy széket vagy engem:)

Valahogy így: [link]

L/19

2011. febr. 9. 23:48
 3/31 A kérdező kommentje:
Köszi mindkét választ eddig, (számomra) hasznosak voltak :)
2011. febr. 9. 23:51
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Lehet vékony művészfiú vagy Ryan Reynolds, az egyénisége számít Nekem! Amúgy magas, szálkás, szép kockák.:)
2011. febr. 10. 00:02
 5/31 anonim ***** válasza:

A szép kézfej is tetszik hosszú ujjakkal.

16/L

2011. febr. 10. 00:06
 6/31 A kérdező kommentje:
Na ilyet még nem hallottam. :)
2011. febr. 10. 00:19
 7/31 anonim ***** válasza:

Én is megnézem, hogy szép-e a fiú keze:)) Nagyon vonzó tud lenni egy szép kar, szép kéz:D

L/19 (micsoda perverziók):P

2011. febr. 10. 00:24
 8/31 A kérdező kommentje:
Mitől lesz szép egy kézfej? :))
2011. febr. 10. 00:28
 9/31 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet így leírni:D Vagy tetszik vagy nem:) Amúgy ha izmos és látszik hogy ügyes ujjai vannak:P Nem félre érteni!!!
2011. febr. 10. 00:35
 10/31 A kérdező kommentje:
Fú tényleg nem tudom elképzelni... Én csak annyit látok egy kézfejen, hogy eres, vagy normális, vagy hájas... :)
2011. febr. 10. 00:36
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!