Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lehet az, hogy szeretkez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy szeretkezés közben nem érzem, hogy a barátom bennem van?

Figyelt kérdés

Nincs gond a méreteivel, teljesen normális :) , de valahogy szex közben nem érzek semmit sem

Valaki tapasztalt már ilyet?

2011. febr. 9. 22:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Rossz pozban csinaljatok. Vagy fel sem vagy izgulva (bar akkor meg fajna), esetleg tenyleg kicsi, mar hozza merten, a vaginanak is vannak "meretei", o sovany, te meg tagabb vagy, de mindig igy ereztel?
2011. febr. 9. 22:49
 2/13 A kérdező kommentje:

Mindig, bár igaz nem olyan régóta élünk szexuális életet és mind a kettőnknek az elsők vagyunk/voltunk, szóval nekem viszonyítási alapom sincs.

Amúgy próbáltuk már sokféle pózban, de nem sikerül...

2011. febr. 9. 22:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Akkor kicsi hozzád képest:)
2011. febr. 9. 22:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy kicsi. Azt írod, hogy még nemrég kezdtetek szexuális életet élni, szóval ne essetek kétségbe, gyakoroljatok, hidd el, jobb lesz!
2011. febr. 9. 22:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Pár hónapja, csak ez így egy picit elveszi tőle a kedvem...
2011. febr. 9. 23:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy normális? Ha nem vagyok indiszkrét.
2011. febr. 9. 23:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen... Elején nem nagyon élveztem, mert kb semmit nem éreztem... aztán rájöttünk hogy a síkosító/túlnedvesség/stb szóval túl sok nedv miatt van. Síkosító nélkül sokkal jobb. Így értem el a hüvelyi orgazmust is:)
2011. febr. 9. 23:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Összemegy, lelankad neki közben?
2011. febr. 10. 00:03
 9/13 anonim ***** válasza:
Esetleg próbálkozhatnál hüvelytornával, az így megerősödött hüvelyizmokkal jól rá tudsz szorítani a párod farkára, neki is jó, meg neked is, nagyobb az élvezet.
2011. febr. 10. 12:03
 10/13 anonim válasza:

Egy tipp: amikor a barátod először beléd hatol, csukd be a szemed, ne gondolj semmire csak arra "figyelj", hogy mit érzel ott lent, majd a továbbiakban is tégy így....koncentrálj az érzésre...majd tudod, a gyakorlat teszi a mestert :D később ez majd berögzül és már nem is kell úgy koncentrálnod. A lényeg, hogy lazíts és engedd el magad, ne akarj megfelelni semminek...a barátod meg legyen egy kicsit türelmes, beszéljetek erről, légy őszinte, úgy is általában megérzik a pasik ha valami baj van...

A másik, meg hogy az egy tévhit, hogy a pénisz kicsi, ezt nemrég olvastam egy könyvben. A hüvely az, ami vagy izmos falú vagy nem. Nézd meg a neten a hüvely izomtornát, de csak abban az esetben, ha a az első dolog nem jön be.

Adj magadnak időt! :)

2011. febr. 10. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!