Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális ujjazás után nem lesz büdös az ujj?
Figyelt kérdés
Természetesen egy rendesen előkészített, beöntéses esetre célzok. Mint kérdésemből látszik, nincs ilyen tapasztalatom, ki mit tapasztalt?2011. febr. 9. 22:42
2/8 anonim válasza:
Ha csak az ujj kerül be oda, akkor mi a fenének szívatni szegény embert beöntéssel? :)
Amúgy de, azért lesz némi szaga, de hát, ez van. Fontos a higiénia nagyon, az az ujj, ami ott járt, kézmosásig szigorúan eltartandó a puncitól. Sőt, ha megoldható, utána inkább a másik kezedet használd, erre figyelj, mert nagyon csúnya fertőzést vihetsz be a lánynak.
De beöntést csinálni ilyenhez teljesen felesleges. Lesz némi szaga, de szex közben én nem szoktam az ujjamat szagolgatni, pláne, ha onnan húztam ki :) A lányoknak is csak az jön ki onnan :)
4/8 anonim válasza:
Egy biztos: alapos beöntés után nem lesz semmilyen kellemetlen szaga.
5/8 anonim válasza:
szerintem is a saját se-gében akar turkálni.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem magamnak lesz, meg senkinek sem, a kérdés pusztán elméleti. Olvastam egy fórumon, ahol egy párocska rászánta magát az análszexre, és előtte lévő alkalmakon a hapsi ujjazással próbálkozott. Így fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogy nem e jár ez undorító következményekkel.
2011. febr. 10. 08:18
7/8 anonim válasza:
Hülye kérdés! Hogy lehet attól undorodni,amit kívánunk? Kaki,és kész,minek a beöntés is?Akit szeretek,annak a kakiját is imádom!!!!!!!!!!!
8/8 A kérdező kommentje:
Jáj.
2011. febr. 19. 12:33
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!