Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nincs ilyen férfi!? Aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs ilyen férfi!? Aki azt mondja "akarlak téged. Most. "

Figyelt kérdés

Ezzel nem azt mondom, h legyen, bunkó vagy rámenős, csak férfias és éreztesse, hogy "Hé bébi! Megőrülök érted! Irtó dögös vagy! És megőrülök, ha nem lehetek azonnal benned, hallva, érezve ahogy élvezed. " mégis csak abba a két szóba elmondva, tisztelve bennem a nőt.

Miért van az, hogy a pasik vagy gyávák, vagy nyámnyilák, vagy bunkók, vagy beképzeltek, vagy rámenősek ?

2011. febr. 9. 22:28
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
Hé Baby akarlak téged Most!
2011. febr. 9. 22:37
 2/28 anonim ***** válasza:
Ha egy ilyet mondanék akármelyik lánynak, (kivéve téged), akkor minimum egy pofont kapnék. Kaptam én már jóval kevesebbért is.
2011. febr. 9. 22:43
 3/28 anonim ***** válasza:
Kedves kommentelő,amúgy kaland érdekelne?
2011. febr. 9. 22:46
 4/28 anonim ***** válasza:
Azért mert 10ből 8 pofáncsapná :D én is...persze az más, ha már bizonyos előzmények után mondja ezt, de én úgy vettem le, te kezdeményezésként gondoltad ezt a szöveget :D
2011. febr. 9. 22:50
 5/28 A kérdező kommentje:

Persze, nem mondom, meglát utcán egy férfi, szegye le ott helyben még a bugyimat is. De ha olyan, a helyzet vagy a kapcsolat...

Utálom ha valaki túlzottan udvarias, mert eltűnik a pillanat és a vágy. Ne legyen bunkó. De igen is, az ágyban mutassa meg, hogy ő a férfi,had érezhessem nőnek magam. Ágyban mindent szabad, és kivételesen ott parancsolhatna a férfi, mert ezzel is azt mutatná mennyire kívánja a másikat.

2011. febr. 9. 22:53
 6/28 anonim ***** válasza:

Pedig van :)

A minap amikor átjött a párom, beviharzott a szobámba, magára húzott az ágyra és azt mondta, "akarlak, most! "

2011. febr. 9. 23:11
 7/28 anonim ***** válasza:
Az én barátom is ezt csinálja:) úgyhogy van ilyen:D
2011. febr. 9. 23:15
 8/28 anonim ***** válasza:
Dugnálak, mint a lopott biciklit!
2011. febr. 9. 23:34
 9/28 anonim válasza:

Kaptam én is pofont!

Nem gáz.. sőt!

De amikor a piádat a képedbe vágják..,na ott nem lesz dugi bugi!

2011. febr. 9. 23:51
 10/28 A kérdező kommentje:

Jó nektek lányok!

És fiúk, nem szégyen ha kaptok, csak ha adtok. Én pl soha nem tartottam férfinak az aki egy nőt bánt.

2011. febr. 9. 23:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!