Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ennek van valami valóságalapja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek van valami valóságalapja? Vagy ez hülyeség?

Figyelt kérdés

Szóval azon gondolkoztam valamelyik nap,hogy talán az előváladékban nem lehet sperma.

Az ugye a szerepe,hogy megtisztítsa a csövet a vizelettől,hogy a spermák biztonságosan,"baleset nélkül" jussanak ki a péniszből.Úgy tudom,hogy a vizelet megöli a spermát.Ha ez nem igaz akkor persze értelmetlen a további szöveg...

Szóval mikor elmegy az illető akkor gondolom marad a "csőbe" sperma.Feltételezzük,hogy két aktus között eltelik 2-3 nap.A férfi elmegy üríteni és mivel ugyanazon a "csőn" jön a sperma és a vizelet is így a vizelet elpusztítja vagy valami hasonlót csinál a spermával.

Szerintetek?

2011. febr. 9. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy ki leszel oktatva.
2011. febr. 9. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt. Vagy spermiumok, vagy sperma. Spermák semmiképpen sem. A spermiumok is helytelen egyébként, de manapság már elfogadottabb...

Egyébként meg egyáltalán nem értem a felvetésedet.

2011. febr. 9. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az előváladékban lehet sperma. Egyrészt a te gondolatmeneted sem zárja ki, másrészt én így tudom.
2011. febr. 9. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem értem a problémádat.
2011. febr. 9. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:

lehet benne sperma :D nem tudom h el pusztítja e de : a sperma a zacsin kívül 2 napig élet képes azt mondják az okosok :D [az részlet kérdés h addigra már rég bele kozmált a prosztata váladékába] ami a vizelet és a spermát illeti: én azt tudom elképzelni h szimplán ki üríti a húgycsőből elvégre van némi nyomása azért 1 kis hím ivarsejtre nézve

de nem hiszem h sperma ölő hatása lenne konkrétan

19F

2011. febr. 9. 22:14
 6/7 Bogaro ***** válasza:
A húgysav lazán megöli őket, ne aggódj :)
2011. márc. 29. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:
de most mi a fa*zt kell itt oktatni? és kinek mi köze a kérdés okához? választ kért nem oktatást... ha nem tetszik nem kell válaszolni... amugy meg van alapja amit mondasz, de azért vigyázz vele. szerintem (ha nővel vagy) még az előváladék előtt kéne kicsit orálozni. utána meg mehet. nemtudom miért, vagy miért jó, én ezt hallottam.
2011. márc. 29. 19:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!