Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIndenkinek, hangosak vagytok?
Hu én szeretek hangoskodni közben:), meg " csúnyán beszélni", vagyis nem is csúnyán csak olyanokat mondani hogy milyen kemény vagy, imádom ahogy jól meg b@szolXD jaj el is pirultamxD
szóval nekem is sokkal jobb hangosan , és a páromat is jobban izgatja ugy:)(21 lány)
Én bizony hangot adok annak,ha tetszik valami... Nem üvöltök, de azért hallatom a hangom (nyögés, 1-2 jézusom...)
18/L
szuszogásnál többet?
viccelsz?
jó persze van olyan amikor kevés a hang, de egy kiadós szexnél minek hangtompító
gyerünk fiúk
Ooooooh, én sem fogom vissza magam. Eleinte gátlásos az ember... de normális szexuális élettel meg körülményekkel szerintem az az egészséges, ha az ember nem a párnába sikongat :D
Korábban elég papiirfalú lakásunk volt és a szomszéd nénik mindig a lépcsőházban ücsörögtek és dumcsiztak...hát nekem mindig kellett vagy 10 perc, mire összeszedtem magam, hogy kilépjek a lakásból...biztos voltam benne, hogy elnyomtam a csevejüket...XD
Hát az kiinos, mert tudom, hogy nekik nem jut...:P
Amúgy meg egészséges :)
Amúgy a barátom külön imádja, ha hangot adok az elragadtatásomnak :P szóval előre :D
18/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!