Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretném a barátomat kielégit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném a barátomat kielégiteni, de nem akarok még szexelni. Milyen formák vannak?

Figyelt kérdés
tudom hogy lehet kézel meg szájjal. de ezen külvül?
2008. jan. 29. 13:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen jól tudod orálisan lehet,meg kézzel.Esetleg a petting?Úgy cináltok,mintha szexelnétek,csk ruhában,esetleg fehérneműben.Így ha nem ér a férfiassága a hüvelyed közelébe,akkor terhes sem lehetsz.Többet sajna én sem tudok...
2008. jan. 29. 14:21
 2/3 anonim válasza:
100%
Leginkább az orális szexet ajánlom neked én is,a legtöbb férfi el tud így is menni,ha jól csinálod...Az én párom szereti orálisan csinálni,én néha a heréivel szoktam még "játszani".Azt nagyon szereti,szerintem te is kipróbálhatod...:)
2008. jan. 29. 14:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az összezárt combjaid közé is teheti, az majdnem olyan mintha benned lenne. Ha hosszú a hajad, akkor belecsomagolhatod és azzal simizheted neki. Az én párom imádta, főleg ha frissen mosott volt a hajam. Nem tudom mekkora a melled, azok közé is teheted. Az összeszorított mellek ragyogóan simizik neki. A mellbimbóddal összedörzsölgetheted a makkját, az jó érzés mindkettőtöknek. Persze finoman, mert mindkettő érzékeny.
2008. jan. 29. 15:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!