Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A partnerem mindig azt kéri,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A partnerem mindig azt kéri, hogy nyögdécseljek, mert ez gerjeszti. Én azonban ha igazán jónak élem meg a gyönyört, akkor sikítozom. Ez öt zavarja, söt lelombozza. Hogyan találnánk meg az "arany középutat"? Miért csak a sóhajtozás tüzesíti fel?

Figyelt kérdés
néha nehezemre esik "eröltetetten sóhajtozni", csak azért, hogy beinduljon...
2009. febr. 9. 03:06
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Hát csináld úgy, hogy ne attól induljon be. Ezer féle módja van annak, hogy fel lehessen izgatni egy férfit. A sóhajtozás, nyögdécselés amolyan "aláfestés" H biztosan tudja h élvezed. Ha pedig élvezed, akkor nem tudom miért esik nehezedre. sikitozás pedig cinkes, próbáld halkabbra venni.
2009. febr. 9. 08:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
a sikítozást kiadhatod hangos nyögés formájában is... vagy az sem jó neki? én nem sikítozhatok sajna, mert olyan házban lakunk, ahol vannak mások is... de mikor próbálom visszatartani, általában egy két nyögés így is elhagyja a számat... olyankor pisszeg le... szóval sztem cska tartsd kicsit vissza a sikítást és nyögés lesz belőle ...
2009. febr. 9. 08:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Háááááát mi is panelban voltunk a csajommal, és képzeljétek el, mit csinál 2 relatíve nagydarab ember, mikor szigorlatra készül.......

Mint a dinoszauruszok!!

Hadat üzentünk a szomszédoknak, zengett a ház, de nem volt belőle semmi baj...

Mondjuk 1ik szomszédban fiatalok, másikban nagyon öreg nénik laktak, előbbiek _még_ jót mulattak rajta, utóbbiak meg _már_ csak a hangjának is örültek, biztos nosztalgiáztak...

2009. febr. 9. 12:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Vissza tudnám fogni magam, bár a legszebb pillanatokban nehéz (de koncentrálni kell). A párom a csúcs elött külön kéri, hogy nyögdécseljek.. erre értettem, hogy ha nem természetes produktum a nyögés, hanem akarattal gerjesztett... akkor az nehezen megy...
2009. febr. 10. 01:08
 5/7 anonim válasza:
vedd fel hogy nyögsz, tedd fel ipodra nyomd a fülébe a fülest és aztán ő hallja hogy nyögsz és te mellette sikítozhatsz ahogy jól esik.. xD
2009. szept. 2. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Profi az előttem lévő válasz :D

Gyere hozzám nálam sikítozhatsz is :D

2009. szept. 3. 01:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az egész onnan jön, hogy a barátom nagyon auditív; nagyon jó a hallása (ezért is fogékony a zenére + beszél több nyelvet, amit hallás után írtó könnyen elsajátít). Az intim egyúttléteiben is ezért igényli... de a finomabb változatot. Nehéz, de megpróbálom, hogy jó legyen! Ez az utóbbi válasz nagyon tetszett!!!!
2009. szept. 4. 13:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!