Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Másfél év után gáz, ha még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél év után gáz, ha még nem feküdtünk le egymással?

Figyelt kérdés
a bnőm + akarja várni, h 18lesz. én várok rá, ugye ez nem papucsság. szeretem őt, és várok rá:) remélem megéri!
2009. febr. 8. 23:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
sztia sztem nem gáz manapság már mindenki 14évesen elveszti de sztem ez számomra pozitiv hogy nem 14évesen egy diccóba dugja meg egy drogos henam azzal vesziti el akit tényleg szeretnem papucsság és sztem megéri hali
2009. febr. 8. 23:41
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Az első hozzászóló inkább tanuljon meg magyarul írni:)

Szerintem nem paucsság,hanem figyelemre méltó...Várj rá,várj,míg ő is kész lesz rá,mindenképp megéri.

2009. febr. 8. 23:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem papucsság :D

Sőt az egyik legromantikusabb dolog amit itt olvas az ember.

Szerintem életed legjobb élménye lesz így megéri várnod!

2009. febr. 9. 06:48
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem teljesen korrekt, így Te is tudhatod, hogy komoly és felelősségteljes gondolkodású a lány és "nem teszi oda magát" olyan könnyen később másnak. Meglátod milyen jó lesz majd visszaemlékezni később ilyen dolgokra.

Hmmm... a második válaszadónak szeretném jelezni, hogy egyrészt ez nem helyesírási verseny, másrészt ha már megszólod az előtted írót legalább figyelhettél volna, hogy legalább Te hibátlanul írj! :) Korrekt?

2009. febr. 9. 07:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem az első vagyok, csak megakadt a szememen a második válasza, barátom a vesszők után helyet kell hagyni, tanulj meg irni xD uhhh ezt muszálj volt....

Sztem próbára akar tenni, ha megvárod azt jelenti hogy őt szereted és nem a punciját :P

2009. febr. 9. 10:13
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
IGEN, sztem gáz, mért kéne megvárni, amíg 18 lesz. Nyugodj meg nem fogsz börtönbe kerülni, ha hozzáérsz.
2009. febr. 9. 14:34
 7/11 anonim ***** válasza:
hey, előttem válaszoló: az ilyenekkel vannak tele a börtökök, mint amilyen Te vagy! Te egy nagy gáz vagy!
2009. febr. 9. 15:22
 8/11 anonim ***** válasza:

O.K, bocsi, nem a börtökök hanem a börtönök!

Melléütöttem, mert elszállt az agyam amikor olvastam amit írt!

2009. febr. 9. 15:23
 9/11 anonim ***** válasza:

ha a barátnődnek ilyen fura számmisztikái vannak akkor várj rá, biztos fontos neki, én nem látom be miért jobb 18 évesen, mint előtte két héttel??

Ha tudod h szeret és minden oké, akkor simán várhatsz. de addig is petting ezerrel, azt ne hagyt elsumákolni, különben mire alapoztok az első szexnél!

kapd el a csajt és szeresd

2009. febr. 9. 16:39
 10/11 A kérdező kommentje:

rendben, elkapom:P

petting közben sokszor hallom: "ne hagyd abba..stb"

de már jó lenne élesben is ezt hallani:P

2009. febr. 9. 18:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!