Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél év után gáz, ha még nem feküdtünk le egymással?
Az első hozzászóló inkább tanuljon meg magyarul írni:)
Szerintem nem paucsság,hanem figyelemre méltó...Várj rá,várj,míg ő is kész lesz rá,mindenképp megéri.
Egyáltalán nem papucsság :D
Sőt az egyik legromantikusabb dolog amit itt olvas az ember.
Szerintem életed legjobb élménye lesz így megéri várnod!
Szerintem teljesen korrekt, így Te is tudhatod, hogy komoly és felelősségteljes gondolkodású a lány és "nem teszi oda magát" olyan könnyen később másnak. Meglátod milyen jó lesz majd visszaemlékezni később ilyen dolgokra.
Hmmm... a második válaszadónak szeretném jelezni, hogy egyrészt ez nem helyesírási verseny, másrészt ha már megszólod az előtted írót legalább figyelhettél volna, hogy legalább Te hibátlanul írj! :) Korrekt?
Nem az első vagyok, csak megakadt a szememen a második válasza, barátom a vesszők után helyet kell hagyni, tanulj meg irni xD uhhh ezt muszálj volt....
Sztem próbára akar tenni, ha megvárod azt jelenti hogy őt szereted és nem a punciját :P
O.K, bocsi, nem a börtökök hanem a börtönök!
Melléütöttem, mert elszállt az agyam amikor olvastam amit írt!
ha a barátnődnek ilyen fura számmisztikái vannak akkor várj rá, biztos fontos neki, én nem látom be miért jobb 18 évesen, mint előtte két héttel??
Ha tudod h szeret és minden oké, akkor simán várhatsz. de addig is petting ezerrel, azt ne hagyt elsumákolni, különben mire alapoztok az első szexnél!
kapd el a csajt és szeresd
rendben, elkapom:P
petting közben sokszor hallom: "ne hagyd abba..stb"
de már jó lenne élesben is ezt hallani:P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!