Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomat a természet igen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomat a természet igen nagy mérettel áldotta meg. Ezzel nincs semmi baj, csak néha nagyon fáj a méhem a szex alatt, hogy már nem bírom. Velem van a baj? Mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat :) (20/L)
2009. febr. 8. 23:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem,nem veled van a baj!Talán próbáljatok ki más pózíciókat pl:hátúlról hüvelybe vagy oldalról stb.Szerintem beszéld meg ezt a barátoddal és a nőgyógyászoddal is.Lehet,hogy túl mélyen hatol beléd vagy túl erősen nyomja a méhedet,bár ez csak találgatás.
2009. febr. 8. 23:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem veled van a baj,nyugalom:)

Nálam is így volt,de az új pozíciók sokat segíthetnek...

Esetleg ő túl durva,nem figyel rád...Közöld vele,hogy finomabban,érzéssel csinálja,és sok-sok előjáték legyen előtte...A kellő nedvesség csodákra képes:)

-Reaper- [F/22]

2009. febr. 9. 00:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem veled van baj, és több megoldás is lehet:

1(házi módszer): fogj egy kisebb törölközőt, csavarjál csinos hurkát belőle, és tekerd rá a barátod szerszámára. Add a kezébe a végét, és ne engedje el az aktus végéig.

2(ugyanez, segédeszközzel): szexboltban biztos van ugyanez, csak kényelmesebb módon.

2(pozíció): többfajta pozíció van... próbáld ki azt, hogy hasrafekszel, a lábad majdnem összecsukod, a barátod meg feküdjön rád, és hátulról próbálkozhat. Normálisan pont jó helyre fog betalálni - sikíts, ha esetleg eltévedne :-)

És ne hirtelen, hanem érzéssel dugja be, mert azért ez nem szokványos helyzet.

2009. febr. 9. 00:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Na, hat igen, jo az ha eleg meretes a szerszam, de mondd meg a baratodnak, tanuljon meg vele banni!!!!

Tudja a baratod, hogy vadul csinalja neked? Szoktad neki mondani hogy durva? Ha nem lenne vad es durva, nem szabadna, hogy fajjon a szex!!!

Beszelj vele, es hagyjatok idot a pettingre is, jo sokat! Es nagyon finoman banjon a szerszamaval a barid!

2009. febr. 9. 00:08
 5/9 anonim válasza:
95%

az mit jelent hogy nagy szerszámmal mert itt az oldalon elterjedt méret a 13-18 évesek közt a 13-15 sm holott ez csak az ő korosztájuk pedig sok hejen a 18 az átlag méret amugy meg nem irtad hogy vastagságban nagy vagy hosszban mert ha barátodé hosszu akkor bánjon vele rendesen és a lányok többnyire nem szeretik ha tövig bedugják én sem tudom mindig csak töbnyire ha elélvez és jobban kinyilik a méhszáj de nem szabadna addig feldugni csak aa fiuk szeretik tövig felnyomni mond meg neki nyugodtan hogy ne tolja be annyira ha meg vastag akkor izgasson még megirhatod a méretet ha akarod de tényleg nem muszáj tövig feldugni elvégre neked aszem a g pontod kintebb van nem aaaa punci fenekén és azt érdemes izgatni ami kb 8-10centire van de sokszor a 18 cm es szerszám ami átlagosnak mondhato nem a ffiuk hanem aa férfiak körében szoval az se tud be menni tövig néha

remélem kielégitő volt a válasz

2009. febr. 9. 07:44
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
szia, nálunk ugyanez a "probléma"...én általában csak rászólok, hogy óvatosabban és utána odafigyel, lehet, hogy neked is elég lenne csak szólni neki, hogy fáj, és vegyen vissza... legalábbis a mélységből, amennyire behatol... nekem is a méhem szokott fájni, de valamikor még a beleim is...ilyenkor olyan pózra váltunk, ahol kevésbé tud mélyre menni...pl kiskanál, vagy lehasalok összezárt lábakkal, vagy lovagolok, mert ott én irányítok
2009. febr. 9. 08:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
ja, amugy igen, a 18 tényleg átlagos, de sztem már az is okozhat gondot... az én páromé 21, szokott is vele hencegni, csak az a baj, h ez már túl nagy :(
2009. febr. 9. 08:59
 8/9 anonim ***** válasza:
85%
Majd idővel hozzászokik a méhed és nem fájdalom fog jelentkezni,hanme kellemes érzés!Velem is így volt,sokáig kellett abbahagynunk,mert nem bírtam tovább!De idővel megszokja a méhed!
2009. febr. 9. 12:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
az én barátomnak is 20cm és nekem is ez volt kezdetben a probléma de idövel megszoktam,de van mikor igyis fáj de csak akkor ha pld felül vagyok és tulságosan megemelkedik és akkor szura hasam,probáljátok ki ugyhogy szinte teljesen rajta fekszel
2009. febr. 9. 14:39

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!