Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj/gáz, ciki/ ha 18 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj/gáz, ciki/ ha 18 évesen nem szexelek és nem vagyok hókefélke?!

Figyelt kérdés

Nem vagyok szűz, de eddig csak 2x volt szex a volt párommal. Néha ahogy itt is olvasgatok, meg máshol, vagy valós szituációkat veszek az életből pár csaj az én koromban már túl van sok mindenen. Nem irigylem őket, de...Olyan érzés néha mintha vmiről lemaradtam volna.

De most, h behozzam a lemaradást, nem akarok bárkivel lefeküdni, és ha lenne is most barátom, nekem időbe tartana(pár hónap), hogy megbízzak benne. Lehet, hogy egy pasi se fogja kibírni azt a két-három/vagy amennyi kell/ hónapot a szexig? Vagy most velem van a baj?

2009. febr. 8. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

fél év-1 év várakozás sem baj. Egy igazi FÉRFINEK ez nem akadály.

És örülj neki, hogy te vagy a kivétel, akit a férfiak meg fognak becsülni.

2009. febr. 8. 23:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nincs veled gond. Ha a pasi meg nem bír 2-3 hónap várni a szexig akkor annyit ért és jobb is hogy lelépett. (22/f)
2009. febr. 8. 23:07
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Nem baj,sőt! tiszteletre méltó...

Nem maradtál le semmiről,még csak 18 vagy,és még jobban is jársz,mert nem lesz olyan kérdésed 2-3 év múlva,hogy miért nincs orgazmusod,ilyesmi.

Az szerintem természetes,hogy nem fekszel le vele azonnal,egy Férfinek ez nem lehet akadály,ha igen,akkor direkt csak arra utazik...

Kibírja,ha nem a tested,hanem téged szeret.

-Reaper- [F/22]

2009. febr. 9. 00:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
igen ez mind igaz amit a többiek írtak, viszont a saját példámból kiindulva miután elvesztettem a szűzességem, még két évig nem élveztem a sexet, tehát nem is igényeltem, nem tudtam mi a jó benne. miután elkezdtem kapisgálni azután jöttem rá hogy igazából nincs élet nélküle:) nem voltam rá érett egyszerűen, valszeg ez nálad is közrejátszik:) nincs veled baj, örülj ennek, az télleg gáz lenne ha már 30 pasin lennél túl;)
2009. febr. 9. 06:16
 5/8 anonim válasza:
64%

semmi baj nincs veled ha már 18 éves vagy és szexeltél mért lenne baj

de amugy 1 honapot mindenki kibir sőt sokszor többet is kell de ez attol is függ sztem nagyon hogy mennyiszer találkoztok egy héten mertha hétszer is találkoztok akkor akár 2 hét mulva is megismerhetd annyira hogy neki esss illetve annyira mintha hetente találkoznátok és két honap telik el a szexig

de nyugi aki szeret és kiván annak nem ez az akadáj ha meg nem tudja kivárni azt a pár hetet akkor vagy verd ki neki és megérti vagy add ki az utját

2009. febr. 9. 07:36
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a te hozzáállásod a normális, nem pedig a sok kis csitrié, akik agyba főbe szexelnek mindenkivel, a következményekre meg nem gondolnak! Ne gondold azt, hogy le vagy maradva tőlünk, hisz előtted az egész élet, és annyit szexelhetsz még, ammennyit csak akarsz (hidd el el fog jönni az az idő is, amikor majd megunod!). Teljesen normális az, hogy idő kell ahhoz, hogy megbízz a barátodban és lefeküdj vele! Ha a pasi csak szexet akar, akkor nem fogja kivárni azt az x hónapot, de akkor nem is érdemel meg téged! Aki meg ki tudja várni, azt nem csak a szex érdekli, hanem egy komoly kapcsolat!
2009. febr. 9. 07:56
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
A korosztályod nagy része szerint gáz. Így egy tizessel túl a korosztályodon: nem gáz, de ha kívánsz valakit, akkor hajrá :)
2009. febr. 9. 08:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)! Akkor még sem én vagyok a "hibás"...Ebben most megerősítettetek!:)
2009. febr. 9. 15:03

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!