Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kezdő vagyok, lenne néhány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő vagyok, lenne néhány kérdésem. Tapasztaltak válaszait/véleményét várom. A nők hogy élik meg, ha a pasi kiesik a ritmusból? Nem gáz, ha egy csaj egy szűz csávóval fekszik össze? Mire számítson a csávó, és a csaj?

Figyelt kérdés

A mi kapcsolatunkba is elérkezett a szex ideje, de barátnőmnek már e téren vannak tapasztalatai, én még csak most tanulok bele. Szex közben, ha ő van felül, néha nem tudom tartani a ritmust. Ezt a nők hogy élik meg? Rossz érzés vagy kellemetlen vagy milyen? másik kérdésem, pedig az lenne, hogy elképzelhető, hogy orgazmust színlel, azért hogy ne érezzem magam túl amatőrnek? (Azt mondta, hogy eddig velem volt a legjobb, de nem tudom, hogy igaz-e)

köszi a tanácsokat előre is

2009. febr. 8. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Elvileg az orgazmust te is ugyanúgy érzed ha van, minthogy ő is érzi ha neked van orgazmusod. Ha van tapasztalata, majd elmondja, mit hogyan csinálj! Ne parázz :)
2009. febr. 8. 22:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha orgazmusa van, látod.

A nők eléggé érzelmesek, ha szeret, lehet hogy színlel.

Majd belejössz. Megteheted, hogy kielégíted orálisan vagy kézzel, biztos imponálni fog neki, hogy ennyire igyekszel.

2009. febr. 8. 22:57
 3/7 A kérdező kommentje:
nos még egy kis kiegészítés: ha teszem azt én elélveztem, de ő még nem akkor "illik" tovább csinálni? mert eddig ezt csináltam. Azt szeretném, ha tényleg ő is élvezné!
2009. febr. 8. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Nos ha elélveztél, akkor kézzel/szájjal illik továbbcsinálni a partnernek, hiszen ha nem áll a péniszed akkor igencsak nehézkes lenne.
2009. febr. 8. 23:16
 5/7 A kérdező kommentje:
nos még egy kis kiegészítés: ha teszem azt én elélveztem, de ő még nem akkor "illik" tovább csinálni? mert eddig ezt csináltam. Azt szeretném, ha tényleg ő is élvezné!
2009. febr. 8. 23:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nos, ez a ritmusból kiesés... nem olyan vészes, nálam annyi hatása volt, hogy kicsit kizökkentett engem is, pedig már közel voltam az orgazmushoz, talán még 3-4 mozdulat kellett volna, de így hogy elveszett a ritmus kicsit több kellett.

De ne ebből vonj le következtetést, hogy a barátnőd ezt hogyan éli meg, lehet, hogy érdemes lenne beszélgetni róla amikor együtt vagytok, és egyébként is erotikus szavakat suttogtok egymás fülébe.

Ne legyél önbizalomhiányos, én is voltam már úgy, hogy a fiúnak nem volt még nagy tapasztalata, eleinte "bénázott" egy kicsit de aztán úgy belejött, hogy könyvet lehetett volna írni róla!

Egyébként meg (és akinek nem inge, ne vegye magára) szerintem a nők legalább 80%-a színlelt már orgazmust. Viszont ha Te előbb mész el mint Ő, de utána még kézzel vagy nyelvvel rásegítesz, akkor nem arra fog emlékezni, hogy színlelte az orgazmust, hanem arra, hogy milyen jó volt Veled.

Ha ilyen kétségeid vannak, próbáld ki, hogy még behatolás előtt kielégíted a csikló simogatással vagy nyalogatással, nagyon jól fogja magát érezni tőle. Vagy ha ez nem történik meg "lovaglás" előtt, akkor próbáld aktus közben simogatni a csiklóját is, de arra azért figyelj oda, hogy eléggé csúszós legyen, mert ha nem elég nedves akkor az fájdalmas lehet.

ELőtte azért tapasztald ki, hogy a csiklója mire a legérzékenyebb, ez nyilván minden nőnél más, van aki úgy szereti ha körkörösen finoman simogatják, van aki azt szereti ha erősebben dörzsölik.... de ezt nyugodtan meg is kérdezheted tőle, hogy őt melyik izgatja fel jobban.

Na, sok sikert, és ne legyél önbizalmatlan mert azzal csak ártasz magadnak is és a láynak is! Oké?

2009. febr. 9. 08:18
 7/7 A kérdező kommentje:
hát remélem bejönnek a tippek :) de nyugodtan jöhet még több tipp is!
2009. febr. 9. 15:49

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!