Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a metrosexual, trisexual és az allsexual?
háát én ugy tudom, hogy ha valami metrosexuális, tegyük egy pasi esetében akkor pl szörteleni magát mindenhol, és nőies, de nem meleg..:P a többire én is kivi lennék h mit jelent..:D
az unisex az ruhárkál az h pasi meg csaj is hordhatja.. enmtom h más formája is van-e..:D
Pont azokra a kérdésekre nem válaszol senki, amiknek tényleg van értelmük és tényleg kevesen vannak képben..:)
A metrosexual mintaképe David Beckham. Olyan férfi aki sokat foglalkozik a külsejével, iszonyatosan igényes magával szemben, a legjobb cuccokban jár, a legjobb étteremben étkezik, a legjobb szállodában száll meg és járja a világvárosokat ebben az életformában. Egyébként ajánlom a keresőt, én is be fogom ütni, mert érdekel. F/18
az allsexual uazt jelenti mint a bisexual, csak regebbi kifejezes, kevesebben hasznaljak.
A trisexual, aki mindent bevallal, not, ferfit, not penisszel, ferfit noi nemiszervvel, tehat minden szexualis lehetoseget.
A metrosexual olyan feriakra ertik, akik sokat foglalkoznak a kulselyukkel, a testukkel, frizurajukkal stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!