Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valaki (nő) kap egy nőtől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki (nő) kap egy nőtől szexuális ajánlatot, akkor mit érez egy leszbikus és mit érez az, aki csak kíváncsiságból menne bele?

Figyelt kérdés
Ha kíváncsiságot érez, az már leszbikusság? És ha valakinek egyáltalán nincsenek ilyen hajlamai, az egy ilyen felkérés során undorodik?
2009. febr. 6. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Ha fiatal vagy, akkor lehet puszta kíváncsiság ha kicsit idősebb akkor egyértelmű hogy ha akarod akkor meleg vagy ha nem akkor nem.
2009. febr. 6. 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

Nőknél ez kicsit könnyebben megy, mint férfiaknál, és a társadalom is kevésbé ítéli el - pl. kolléganők között simán elterjedhet a puszilkodás, amelyről aztán könnyű továbblépni - férfi kollegák közt nem igazán szokás ez.

Az viszont igaz, hogy ha a serdülőkor után is érdeklődsz még - akkor legalábbis biszex hajlamaid vannak.

2009. febr. 6. 14:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem magam miatt kérdeztem csak puszta kíváncsiságból!Barátnőm kapott egy nőtől ilyen ajánlatot,és elég vegyesek az érzései...Nem tudom hova tenni...És is csaj vagyok, de valahogy nekem eszembe nem jutna!
2009. febr. 6. 14:26
 4/6 anonim válasza:

Ez csakis tőled függ...senki sem lesz attól leszbikus, mert kiváncsiságból kipróbálná...

Akiek egyáltalán ninsenek hajlamai sem undorodik mindig, ez nem hajlamtól, hanem nyitottságtól, gondolkodásmódtól függ. Ha van kedved és szívesen kipróbálnád itt a lehetőség, ha viszont nem tetszik a gondolat, ne is erőltesd. Mindenkinek mások a szexuális határai.

2009. febr. 6. 14:30
 5/6 anonim válasza:
Az első két válasszal nem értek egyet, felnőtt hetero nő vagyok, semmi hajlamom, nem vagyok biszex, de nem zárkózom el ilyen dolgoktól....mást ad egy nő és mást ad egy férfi....érzelmek és szerelem persze sak férfiakkal működik.
2009. febr. 6. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

16-17-18 éves koromban előtört belőlem is ez a fajta kíváncsiság és ha kapok egy ilyen ajánlatot, és a felajánlót csinosnak, szépnek találom,és korombeli lett volna, valószínűleg elfogadom...ettől még nem éreztem volna magam leszbikusnak, maximum ha megtetszik a dolog, akkor biszex lettem volna, ha meg ennyiben maradt volna(1 alkalom), egy egyszerű felfedező út lett volna...mint amikor egy kajával kísérletezel, pl...sosem ettél még kínait, kipróbálod, de az nem jelenti azt, hogy meg is fogod szeretni

most 20 éves vagyok, 2 éves komoly kapcsolatom van és már fel sem merül bennem az hogy esetleg nővel kipróbáljam... csak a párom kell és senki más, ha felhozná mondjuk egy 3.nak bevehető nő lehetőségét, pofon húznám...szóval van különbség kíváncsiság és hajlam között

2009. febr. 6. 16:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!