Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a párom biszexuális?
27 éves férfi, egy éve élünk együtt, amellett, hogy a társam, a legeslegjobb barátom is, mindent meg tudunk beszélni. Mindenki azt hiszi róla általában, hogy meleg. Sokszor olyanok a mozdulatai, és habár magas, szakállas, mégis van az alkatában is valami nőies. Imádja a művészeteket, a divatot, a szépségápolószereket, az arcpakolásokat, mindig csak lány barátai voltak, és valamiért nem volt soha egyéjszakás kalandja, habár nagyon jóképű, és többször felkínálkoztak neki. Udvarias, tisztességtudó, megértő, és imádják a szüleim. Álomlovag. Ez alapján még nem jutna eszembe feltenni egy ilyen kérdést. De valamelyik nap a gruppen szexről dumáltunk, hogy ki kéne próbálni, és azt mondta, szívesen lenne férfival, és habár nem szopná le, izgató lenne neki, ha simogathatná, kiverhetné neki.
Én nem ítélem ezt el, nem hiszem, hogy zavarna, én is vonzódom az azonos nemhez, és engedi is, hogy egyéjszakás kapcsolataim legyenek nőkkel...
de mi van, ha ezek az első jelek, és kiderül, hogy biszexuális... sőt, esetleg meleg?
lehetséges ez 27 évesen?
Hát gondolom mióta 1ütt vagytok azért nem csak 1szer feküdtetek le 1mással,szal sztem nem meleg hanem biszex.M írtad h a pasik is vonzzák.De az is lehet h csak kíváncsi.De ha a legjobb barátok is vagytok akk sztem +tudjátok ezt beszni nyíltan 1mással.
Miért zavarna az ha kiderülne h biszex,hisz leírtad h teis az vagy!?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!