Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom 5 percnél tovább nem birja a szexet mert nem tudja kontrollálni mert a himvesszö makja alatt nagyon érzékeny. Mit lehetne tenni hogy tovább birja a szexet?
Kicsit irígylem a sácot, mert nekem az első menetem is több mint 20 perc a 2. meg az ezt követőek meg 1 óra min.
Én meg szeretnék egy kicsit korábban elmenni, mert annyira leizzadok a végére és elfáradok.
Bnőm élvezi, dehát a munka 98%-a az enyém...
Ami a javaslatom: Vastag gumival szexelni, hogy ne legyen annyira érzékeny.
Vagy 3. 4. menetnél kapcsolódj be jobban.
Vagy mind2
Most ugye mit csináljunk?
Így működünk,nem tehetünk róla.Ha meg az egész aktus alatt azon görcsöl valaki,hogy "na csak még 5 percet bírjak ki",az meg már nem szeretkezés!
A legrosszabb,amit tehetsz,hogy elkezded hibáztatni...
Szia!
Az én párommal is sajna így van. A misszionárius pózt nagyon élvezném, de ott megy el a leghamarabb, pár perc alatt. A lovaglóban tovább bírja.
Lehet, hogy más pózban, esetleg ő is tovább bírná.
Vagy mi néha elszorítjuk a makk alatti részt, de annak a hátránya, hogy ha abbahagyjuk az ingerlésem, kiesek belőle.
Megpróbáltuk a Lidokain spray-t, a hímvesszőre kell fújni belőle, nektek kell kipróbálni, mennyi az elég, mert ez elérzésteleníti.Utána mi óvszert húztunk, hogy nehogy a hüvelyem is érzéstelen legyen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!