Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú maszturbál? És ha igen hol szoktatok? Mikor?
Igen, szerintem minden fiú. Én mindenesetre biztosan. Aki nem, az nem törődik magával, később tapasztalata sem lesz a szexben, ráadásul első élvezésénél olyan adagot fog kinyomni magából, hogy egy wc-t ki lehet vele mázolni. Hogy hol maszturbálnak a fiúk? Szobában, fürdés közben, akár wc-n, akik merészek azok órán, vagy parkban. :D
17/F
Sztem nem mindenki
van akit szo p nak van akit lekezelnek a csajok
és ami a legroszab hogy mindennap
du g ni kell
amellet már nem kivánod a marokmarcsát
Mi ez a diszkrimináció?:DSzerintem a legtöbb nő és férfi is csinálja...biztos vannak kivételek , na meg kapcsolatban nyilván nem, vagy kevesebbet csinálja az ember...mi pl a párommal nem szoktuk már..pedig régen hajaj:)
lány/21
szerintem is minden fiú!!hogy hol, és mikor azt már többen is leirták.én a fürdőben legtöbször de a barátnőm nagyon sokszor nézte már!!!
hogy mikor amikor jólesik neki
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!