Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy nem merem bekapni a baratom peniszet?
Szia!
Próbáld előszőr megbeszélni, majd játékként felfogni, illetve előnyös ha a barátoddal megitatsz fél liter ananász levet, mert akkor édes lesz az íze.
DE pl: előszőr csak simoasd, majd kezd el verni, utána nyálazd be a kezed és folytasd a kézi munkát. Rövidesen meg fog jelenni némi előnedv az izgalom következtében.
Nyálazd be a kezed újból, így megismerkedsz a pasid ízével, illetve biztosítod, a folyamatos nedveddéget, aztán, hogy könyedebben tud venni, a mekkra tehetnél egy kis tejszínhabot, amit utána lenyalsz. Ezt 2-3-szor eljátszod majd szerintem már tejszínhab nélkül is menni fog.
Ui: ha örömet akarsz okozni, nem kell aggódnod, hogy jól csinálod-e, biztos, hogy kiválóan fog menni.
Nyugottan és csak fokozatosan
Sok sikert
Én 20 éves voltam, amikor először a számba vettem. Először kicsit hányingerem volt tőle, de én egyébként is öklendezős voltam (a fogorvosnak is mindig nehéz dolga volt velem amikor matatott a számban a fúrójával).
Na, szóval eleinte öklendeztem, de aztán megszoktam, megszerettem. Nagyon jól el lehet vele játszadozni, és ezzel a srácnak is örömet szerzel!
Lelkileg is fel kell rá készülni, és igen sokat számít és fontos a tisztaság!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!