Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek tetszik, ha egy srác melle szőrös?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre,hogy a 25nél idősebb nőknek általában igen az ennél fiatalabbaknak nem.Erről mit gondoltok?Mi változik meg a "világnézetetekben?" :D A válasz után légyszi írjatok életkort.Köszi2009. febr. 3. 22:37
1/24 anonim válasza:
Az én barátom mellkasa is szőrös, persze nem teljesen dzsungel de van rajta egy kevéske és nekem bejön. hasán is van és az is naon szexi :)
16/L
2/24 anonim válasza:
Igen, tetszik. Nem változik szerintem semmi- egyszerűen a férfiképünk, a férfimintánk egy másfajta ízlésvilág, más trend szerint alakult ki anno. Én 35 éves vagyok, viszont 20 évesen is tetszett, h a hímnem szőrös- sosem találtam férfiasnak a csupaszcsigákat.:)
De ez ízlés dolga, teljesen szubjektív.:)
3/24 anonim válasza:
Az én barátomnak is szőrös a mellkasa egy kicsit, és megőrülök érte :-D (L/20)
4/24 anonim válasza:
Az én barátomnak is van, minimálisan.. és ez még jól is néz ki szerintem :)
16/L
5/24 anonim válasza:
Én elég fiatal vagyok.(14)De nekem bejön persze ha nem olyan mint egy mamut.De ezt az idősebb pasiknál fedezhető fel a szőrös mellkas.
6/24 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de kinek mi jön be. 23/l
7/24 anonim válasza:
ez izles kerdesse es persze hogy kinek mi all jol. van akinek nagyon is jol all a szoros mellkas es van akinek egyaltalan nem. nekem pl. nem jon be... foleg azert mert en szeretek pl. tejszinhabot vagy csokiontetett lenylani parom felso testerol. es ha az szoros lenne azert szerintem mar undoritobb lenne... de izeles kerdes. 16/l
8/24 anonim válasza:
az én barátomnak is enyhén szőrös a mellkasa, meg a pocija is kicsit, én imádom :)) 19/L
9/24 anonim válasza:
Ha izmos pluszban, akkor persze:)
Amúgy löttyedtség&szőr= szörnyűség
10/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. febr. 3. 23:30
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!