Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró az előváladék mennyisége és íze. Van "ellene" megoldás?
Nekem az előváladékkal nincs bajom, a spermával annál inkább. Szerintem sokkal jobb az íze is, és kisebb a mennyisége is. Az orálhoz meg nem árt a bő nyál, akkor meg igazán észre sem lehet venni az előváladékot...
Szerintem attól a pár csepptől nem kéne büdösnek lenni. Mondjuk pl. elélvezés után ha nem mosod meg, másnapra igen büdi lehet. De frissen fürödve kizárt.
Én is arra gondolok, hogy lehet egy kisebb fertőzésed, de az mindenkinél előfordul. A legjobb, ha elmész orvoshoz, ő majd ad rá krémet, vagy gyógyszert. De ha nem akarsz elmenni, a Canesten vény nélkül is kapható a gyógyszertárban.
De az is lehet, hogy a bőröd, a testnedveid Ph-értéke lúgos irányba mutat, ami egyáltalán nem baj, de annak lehet kellemetlen szaga. Ez esetben egyél sok gyümölcsöt, és az orvos tud segíteni, amivel a Ph-értéket savas irányba tolja el.
Ha az előváladékodnak nem jó az íze, szaga, akkor ez valószínűleg a spermáddal is így lehet. A következő tanácsokat tudom adni:
- az étkezés nagyban befolyásolja a testnedveink "minőségét", ezért fogyassz sok gyümölcsöt, igyál sok folyadékot, és próbáld ki az ananászlevet;) Továbbá ne egyél túlzottan fűszeres ételeket, és csipszet.
Én mindig megérzem a barátomon, ha az együttlét napján csípős szecsuánit evett. De ez egyáltalán nem kellemetlen. Minden más esetben teljesen íztelen.
-Ha van rá alkalmad, együttlét előtt mosd meg a péniszed.
Ha ezek ellenére a barátnőd viszolyog, akkor az inkább arról szólhat, hogy magával az oralitással van baja.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!