Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a zuhanyzóban szereti csinálni?
SZia!
Szerintem ezt nyugodtan megkérdezhetnéd tőle is, lehet, hogy szívesen elmondaná Neked, és abban is biztos vagyok, hogy ha Te elmondanád neki a vágyaidat, hogy minek örülnél, azt is szívesen venné, és a kedvedre tenne! Nincs olyan pasi aki ne szeretne erotikus szavakat hallani a kedvesétől.
Elég szomorúan tapasztalom, hogy kicsiny kis országunkban még mindig nem része a szexkultúrának a verbális kommunikáció! Próbáld ki, mindenkit erre biztatok!
Üdv
Mi is van, hogy ott kezdjük, orálozás, anál is meg hüvelyi, ott van lehetőség jól megmosakodni anál alőtt és után is.
Végül pedig az ágyban fejezzük be. Ez nem lehet egy megoldás?
21 éves lány: Szerintem szexi tud lenni egy férfi számára, ha a barátnője/felesége testén csurog le a víz, és bepárásodik minden körülöttük.. Lehet, hogy neki az tetszik, hogy ott nem nagyon lehet lefeküdni.
Más: Gyerekeitek vannak? Lehet, hogy a gyerekek miatt a fürdőszobában érzi magát jobban.
De ha ezen változtatni szeretnél, nem is muszáj mondanod neki, csak elég határozottan elzárni a csapot, megfogni a kezét, és tüzes nézések közepette az ágyhoz vezetni. Hidd el, nem fog ellenkezni;)
Hét, nekem eddig a legnagyszerűbb szeretkezéseim zuhany alatt történtek... Én kimondottan az "ágyban, párnák közt" típus vagyok, de mégis a zuhany lett a kedvenc helyem.
A zuhany alatt is lehet összebújni, szorosan egymáshoz simulni (pláne, ha kicsi a zuhanyzó), egymás testét habosítva ölelkezni.
igen nagyszerű lenne ha szeretkezésről lenne szó, de sajna csak pettingről beszélhetek, mert sajna szeretkezni a zuhanyzóban nem szoktunk ezért furcsállom, h ha sok időt nem vagyunk együtt miért ott kap el!!! én kielégítem magamon pedig közben önkielégítést végzek vagyis először magam elégítem ki aztán őt. szóval???
lehet h túl romantikus tipus vagyok és ezért érzem így??,23éves vagyok ő pedig 32
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!