Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Béna vagyok, ha nem megy a napi 3-4 szexnél több?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, a barátnőm 15. Kéthetente találkozunk kb 3 napra. Ilyenkor napi 3-4 sezx is belefér. 1,5 órás átlagidővel. De két nap után már nekem sok, fáj is a farkam, meg hát nem kívánom már a szexet annyira, meg ha el is kezdjük nem áll rendesen. És ő meg hajlamos megsértődni, hogy nem kívánom. Velem van a baj, vagy normális, ha ennyi szex után már nem nagyon megy? Túlságosan szexmániás lehet csaj? Félek, hogy emiatt elveszítem, hogy nem vagyok neki elég!
2009. febr. 1. 18:02
1/7 anonim válasza:
Nem vagy béna, szerintem ez is elég jó. Én is kb ennyit bírok..
2009. febr. 1. 18:06
2/7 anonim válasza:
ennél nagyobb problémád nincs?
2009. febr. 1. 18:07
3/7 anonim válasza:
Szerintem ennyi bőven elég..az,hogy 15 évesen ennyit akar....szerintem szex mániás vagy azt hiszi,h neked ennyire van szükséged.Szerintem mindenképpen beszélj vele.A saját testedet nem kell "megerőszakolni" szerintem annyit szexelj ami neked jól esik,ha pedig ezen megsértődik akkor ennyit is ér a kapcsolat.Tiszteletben kell tartani a másik szexuális igényeit.
Szerintem ha 15 évesen ekkora nagylány már a szexhez akkor kell annyi eszének is lennie,hogy megérti,h neked elég kevesebb aktus is....ha meg hisztizik és nem érti meg akkor hagyd ott,annyi nő van a világon...kár egy hisztis kislánynál leragadnod.
2009. febr. 1. 18:10
4/7 anonim válasza:
Na ezért kell korban hozzád illő párt választani, aki agyilag is érett a szexre és nem egy hisztis kiscsajt. Érthető, hogy éhes, ha rég nem taliztatok, de akkor sem szabad olyan teljesítményt követelnie, ami a másiknak rossz. Nem egy tárgy vagy, egy szexgép, hanem hús-vér ember, aki érző lény. Szerintem nem kell sajnálni egy kislányt elveszíteni, találsz te érett nőt is, akivel mindig jó a szex és nem vág le óvodás jeleneteket, ha már fizikailag nem bírod a szexet. Szóval nem veled van a baj, hanem az ő gondolkodásával.
2009. febr. 1. 18:36
5/7 anonim válasza:
Sztem se óvodással járj. kizárt, hogy te találnál jobbat egy 15 éves pisinél. legyen eszed, és keress egy normális, érett mőt.
2009. febr. 1. 19:01
6/7 anonim válasza:
kisiskolás amatőr csaj
te meg félprofi
aki feleslegesen gazol
különben, mi számít jobban: mennyiség vagy a minőség?
nekem erre egyértelmű válaszom van
2009. febr. 1. 22:55
7/7 anonim válasza:
Dzsízusz,majdnem lenyeltem a kávéscsészét olvasás közben...Mi közös lehet egy 15 éves gyerekben-mert tulajdonképpen még az- meg egy 20 éves férfiban? Lehet, hogy én vagyok a "beteg",de én pedagóguskén több korosztállyal is foglalkozok (14-19 évesekig)és eszembe nem jutna, hogy a párom lehetne akár egy 18éves- a 15éves korosztályt ne is említsük inkább.Egészen más világ a kettő az fix.A tizenévesek még a szárnypróbálgatással vannak elfoglalva,ekkor épül ki a személyiségük,és hiába érettek fizikálisan a szellemiségük jópár évvel le van maradva!Amikor lefekszel vele belegondolsz-e, hogy egy gyerekkel szexelsz, és csupán 1!év választ el a pedofíliától?Ezt nem azért mondom, mert egy vén konzervatív vagyok(25 vagyok,de meg nem mondaná senki, hogy már elmúltam 18)és bizony vannak diákjaim akik kacérkodnak velem, vonzódnak hozzám, de én akkor is csak a gyereket látom bennük,pedig néha tényleg dúrva, hogy mennyit beleadnak a "csábításba".Hiába töltötte be a 18at és hiába ballag el,akkor sem lennék képes potenciális partnerként kezelni ha már nem lenne a diákom.Annak nincs értelme, hogy csak a szex tartsa össze a kapcsolatot,meg az hogy,neki már "nagy""felnőtt" barátja van akivel lehet menőzni a hasonló korú bakfisok közt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!