Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szerettek a szexben?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy és csaj vagy pasi?
Ez csak egy felmérés :)
2009. jan. 31. 18:26
1/10 anonim válasza:
hmm...azt,hogy nekem is és a páromnak is örömet nyújt.
17/L
2/10 anonim válasza:
Más oldalról is megismerjük egymást,mélyebbröl, bennsöséges viszonyt teremt köztünk.Ugyanakor élvezem,hogy a barátomnak is örömet tudok nyújtani.
18/L
4/10 anonim válasza:
azt,hogy egyesülünk a szerelmemmel,testi és lelki értelemben egyaránt.irtó jó érzés mikor érzem a pénisze bőrét ahogy ki be csúszkál...:) Megnyugtató és izgató egyszerre.Pont tegnap volt egy ilyen élményünk...ja,és még az is jó benne hogy totál ellazít.Előtte tök ideges voltam,utána már semmi bajom sem volt.:)
5/10 anonim válasza:
azt, hogy akkor érzem magam a legközelebb a férjemhez. Imádunk d@gni (direkt ezt a szót használtam) de mostanában egyre többször szeretkezünk! Fantasztikus érzés amikor egyesülünk és ölelget, csókolgat közben:-) Amikor érzem mennyire szeret és, hogy milyen fontos vagyok neki. És amikor közben azt mondogatja, hogy mennyire szeret és mennyire vágyik egy babára... hát olyankor teljesen kész vagyok! L/25
6/10 anonim válasza:
Én azt szeretem hogy tudok neki örömet okozni. Semmi mást 18/f.
8/10 anonim válasza:
romantika szavaival élve "szerelmes lelkünk egymásba fonódik és örömmel telve nevetnek, mert egymásra találtak"
köznapian örömszerzés
21/F
9/10 anonim válasza:
a legjobban azt szeretem benne hogy minden alkalommal más,minden pillanat kiszámíthatatlan,nem szertjük hogy soha nem ugyanolyan, imádjuk a változatosságot!és hátúról a legjobb:-)
L/23
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!