Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szex közbe azt mondta nekem hogy olyan vagyok mint a csiguszka és megcsókolt, meg h jó nedves vagyok. Mért csiga? Meg lehet nem tetszettem neki?
Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 16:45
1/6 anonim válasza:
Lehet hülyeséget irok :S
De!!!A csiga nyálkás a vagyis nedves!Tuti nem azért mondta mert nem tetszettél neki hanem mert jó nedves voltál:)
2/6 anonim válasza:
Természetes vagyis gondolom nem a csókod volt nyálas hanem ott lennt jó nedves voltál:)
Elsö :)
3/6 anonim válasza:
Istenem miért kell mindig találni valami problémát? :@ Örülj, hogy van barátod, akivel szeretkezhetsz. Mi itt a baj? Tök cuki az hogy csiguszka... Nem a jelentése, bár az sem undorító, de maga a szó... Nem értem ezt a nagy problémát...
4/6 anonim válasza:
Jaj, ha ezt mondta és megcsókolt, szerintem bóknak szánta. én barátom is el van ájulva mennyire be tudok rá nedvesedni...
Imádják a pasik, amikor látják, hogy csöpög a barátnő, és titkolni sem tudják, hogy mennyire vágynak a párjukra. Gondolj bele ez mekkora önbizalmat ad nekik
5/6 anonim válasza:
Az irodalom, a szexológia és a ganxsta rap kórusban bólogatnak:
Lucskos punci RULEZ!!!!!!! :)
6/6 anonim válasza:
most őszintén kislány
egy fiúnak a fapina jön be?
hát nem, éljen a nedvesség
éljen a csiga
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!