Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy pasinak nem áll fel a pénisze, ha együtt akar lenni a párjával?
Több oka is lehet, de a legvalószínübb, hogy izgult, vagy fáradt volt, nem tudott koncentrálni.
De az is lehet, hogy már rég volt nővel, ilyen esetben is ez történik...
Nem tehet róla, nyugtasd meg, szeresd és menni fog.-)
Sziasztok.19 éves vagyok ésvalamelyik nap lett volna meg az elsö sexuális élményem a baránömel.És valahogy nem sikerült:(mert felálni felált a péniszem csak nem keményedet be.És nem tudom,hogy mitöl lehet ez talán izgultam vagy fáradt voltam nem tudom.Kérlek szépen segítsetek nagyon sokat segitenétek ezzel nekem.Irjátok meg hogy miért nem keményedik meg normálisan és mi a teendő ilyenkor hogy az legyen.Elöre is kösszönöm
E-mail címem:o.gyuri@freemail.hu
Nagyonszépen kérlek segítsetek!!!
Sziasztok.24 éves vagyok és valamelyik nap lett volna meg az elsö sexuális élményem a baránömel.És valahogy nem sikerült:(mert felálni felált a péniszem csak nem keményedet be.És nem tudom,hogy mitöl lehet ez talán izgultam vagy fáradt voltam nem tudom.Kérlek szépen segítsetek nagyon sokat segitenétek ezzel nekem.Irjátok meg hogy miért nem keményedik meg normálisan és mi a teendő ilyenkor hogy az legyen.Elöre is kösszönöm
E-mail címem: attilajo@yahoo.com mess idem kicsim85
Nagyonszépen kérlek segítsetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!