Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne ítélj el! Pénzért szex?
Egy pasi írt nekem, és megkérdezte lefekszem e vele 60ezerért, egy estére? Képre jól néz ki,és bejön.. pasival is rég voltam,barátom sincs.
Még nem válaszoltam neki.
Rossz döntés lenne ha igent mondanék neki? A pénzt frusztrál,de spec arra is szükségem lenne.
22/L Pasi:34 éves.

Ne tedd.
60 ezer forint lehet, hogy most jól jönne, de később tuti megbánnád. Tükörbe tudnál nézni utána? Barátodnak később elmondanád ? Ha nem akkor megölöd a bizalmat kettőtök közt? Ha igen és elhagy (végülis ez már nem akármilyen dolog) akkor mit fogsz mondani ?
REALITÁS :
Neten keresett meg, nem tudsz róla semmit, 60-at ajánl... Nincs stricid aki megvédene illetve agyonveretné/megöletné őket, mert valószínű, hogy van valaki aki segít neki...
Lehet bedrogoznak, megerőszakolnak, de HA MÁZLID VAN akkor sem biztos, hogy olyan lesz a szex amilyennek te azt elképzelted. Ilyenkor pedig nem biztos, hogy csak úgy hagyni fog felöltözni és elmenni!!!!
Férfiként írom, láttam már egyet s mást és azért nem kevés ilyen ember van...
Abszolút nem ajánlom ezt a dolgot.
60ezer pedig aprópénz ilyen kockázatok mellett!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!