Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ne ítélj el! Pénzért szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne ítélj el! Pénzért szex?

Figyelt kérdés

Egy pasi írt nekem, és megkérdezte lefekszem e vele 60ezerért, egy estére? Képre jól néz ki,és bejön.. pasival is rég voltam,barátom sincs.

Még nem válaszoltam neki.

Rossz döntés lenne ha igent mondanék neki? A pénzt frusztrál,de spec arra is szükségem lenne.

22/L Pasi:34 éves.

2011. jan. 7. 16:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
egy középszínvonalú hostess lány is csak maximum 2 óráért kér ennyit,és az se valami sok.erről ennyit.
2011. jan. 7. 17:08
 22/26 anonim ***** válasza:
Én nővel ennyiért simán bevállalnám
2011. jan. 7. 17:53
 23/26 crystal90 ***** válasza:
vigyazz mit ker csereben a pasi es ha megbizhat :P at ne basszon s fel varos megtudja :)
2011. jan. 7. 18:17
 24/26 körtegyuri válasza:
Küldtem privátot. Neeeeeeeeeeeeeee tedd kérlek.
2011. jan. 7. 18:22
 25/26 anonim ***** válasza:

Ne tedd.

60 ezer forint lehet, hogy most jól jönne, de később tuti megbánnád. Tükörbe tudnál nézni utána? Barátodnak később elmondanád ? Ha nem akkor megölöd a bizalmat kettőtök közt? Ha igen és elhagy (végülis ez már nem akármilyen dolog) akkor mit fogsz mondani ?

REALITÁS :

Neten keresett meg, nem tudsz róla semmit, 60-at ajánl... Nincs stricid aki megvédene illetve agyonveretné/megöletné őket, mert valószínű, hogy van valaki aki segít neki...

Lehet bedrogoznak, megerőszakolnak, de HA MÁZLID VAN akkor sem biztos, hogy olyan lesz a szex amilyennek te azt elképzelted. Ilyenkor pedig nem biztos, hogy csak úgy hagyni fog felöltözni és elmenni!!!!

Férfiként írom, láttam már egyet s mást és azért nem kevés ilyen ember van...

Abszolút nem ajánlom ezt a dolgot.

60ezer pedig aprópénz ilyen kockázatok mellett!!!

2011. máj. 26. 13:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2024. ápr. 21. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!