Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet fájdalommentesen análisan szexelni?
Szia.
Ha elözször csináljátok,a síkosító nem sokat segít.Ìgy ne menj bele,mert túl feszült leszel,e´s még rosszabb lessz.Ráe´rtek akkor,ha majd téged is érdekel.
vagy egy üveg jó bor,vagy pezsgö,és utánna mehet a dolog,de akkor nagyon odafigyelve egymésra.Eröltetni nem szabad.Elözször amúgy is fájni fog,és még másodszor is.
Csak akkor csináld,ha te is akarod.
Én is úgy voltam, hogy párom akarta nagyon, én írtóztam tőole. De kitartó volt, és úgy kezdtük hogy fürdőkád, együtt fürdés, és csak az ujját tette belém. Ezt párszor megismételtük, hogy kicsit szokjam az érzést.Lehet először egy vékony művibrivel próbálkozni. Aztán kell sikosító mindenképp, és nagyon nagyon lassan hatoljon beléd. Az első pár pillanat nekem mindig fáj, de amint a behatolás megtörténik, a végbélbemenet kitágul és felveszi a kellő vastagságot, már ugyanolyan élvezetes, mint a másik szex:-) Ingereljétek közben a csiklót, vagy a hüvelyt, ahogy jól esik, az is sokat segít rajta.
De abban egyetértek, hogy ha kicsit is óckodsz tőle, akkor nehez fogod élvezni, mert a félelmed erősebb, mint a vágyad.
hát ne görcsölj! (fiu vagyok)
ez egy logikus válasz meg az is hanem szeretnéd akkor nem kell..
igaz én is görcsöltem amikor a tollat a kezembe vettem és le írtam amit kellet felmérőkön
ááá... csak vicc volt! tudod Vicc Elek (viccelek)
hát megfogad meg az előttem hozzászóló tanácsokat.!
Az ingerérzést úgy kerülheted el,hogy előtte elmész wc-re. Ha nem akar "kijönni" semmi,akkor egy beöntés vagy egyszerűbb egy glicerines kúp,azonnal hat.
Ja,és előtte,ha lehet ne vacsorázz be,üres gyomorral álljatok neki...
A többi lényegest már előttem leírták!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!