Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha építek egy iglut, és ott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha építek egy iglut, és ott szexelek a csajommal, az gáz?

Figyelt kérdés

Feljelenthetnek érte vagy valami? végülis nem látna senki.

(mondjuk attól parázom, hogy miközben döngetünk ránkesik, vagy éppen akkor jár arra valami nagy arc, és belerúg...és akkor már látnak)

2010. dec. 29. 15:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ebből a kis puha porhóból építenéd?
2010. dec. 29. 16:25
 12/18 anonim ***** válasza:
csak tudd a szabályt: kunyhó mögül, sárga hóból nem eszünk! :)
2010. dec. 29. 16:40
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem építsd meg amikor nagyon hideg van ,hogy jól "összefagyjon" az iglud(:D)és másnap menjetek amikor már elég stabil.

Jaja vigyetek sok-sok takarót és öltözzetek be.

Hát nem tudom..extrémnek extrém,de azért én valahová a lakásom környékére építeném,hogy ha "letudtuk"és fázok,hamar hazaérjek:D

2010. dec. 29. 17:04
 14/18 acel ***** válasza:
ha vársz nyárig akkor vályogból stabilabb építményt kapsz és kevesebb az esélye a megfázásnak :) am komoly ötlet, nem semmi nőd lehet ha kimegy veled a zerge b@szó hidegbe :) jó mulatást! de sztem nem jelentene fel senki, ha meg mégis akkor szikkadjon meg, hogy épp a "jót" rontja el.
2010. dec. 29. 18:05
 15/18 anonim ***** válasza:

Nagy arc lehetsz.

Ha a csajodnak bejön és nem félsz a megfázástól rajta. Jó mulatást.

2010. dec. 29. 18:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Erre csak 1 szó jut eszembe : édesfaxom
2010. dec. 29. 18:35
 17/18 anonim ***** válasza:
beszaroook:DDDD
2010. dec. 30. 02:04
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)

A csajom imádja az ötletet, sőt, az ő ötlete volt, hogy próbáljuk ki. Én meg csak szerelmes...

2010. dec. 30. 09:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!