Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megcsalt egy 14 éves lánnyal, most mi legyen?
Na, az első gondolatom az volt, hogy addig ütném a kis riherongyot, míg mozog. de persze ezt nem teheted, még te kerülsz börtönbe:(
a drágalátos barátod úgy porig alázott téged, hogy én nem bocsátanék meg neki, az fix. hogy tehetett ilyet, ráadásul egy ennyi idős kis vacakkal? ez a részeg voltam, a csaj mászott rám duma hullagyenge. való igaz, lejáratott téged, nevetségessé tett.
Legyen eszed, és tartásod: ne fogadd vissza ezt a bunkót. a továbbiakban nézz át rajta. ennyit tehetsz.
a kis qurvát is hagyd a fenébe. nem ér annyit, hogy kioktasd, csak jót röhögne rajtad a hasonszőrű bnőivel...:S
2009. jan. 25. 16:37
Szerintem hagyd a pasit ha ekkora görény. Lehet, hogy a buliban részeg volt (de ez is elég rossz kifogás), viszont amikor előtte találkozgatott a csajjal akkor nem... Amúgy szerintem a sulidban nem rajtad fognak röhögni, hanem a kiscsajon, hogy ekkora ryb@nc. Azt, aki valaki más pasijával lefekszik máshogy nem lehet hívni, csak egy oltári nagy k\'rv@nak.
2009. jan. 25. 16:39
3/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Teljesen igazatok van! Most akart feljonni, hogy beszéljuk meg, de mondtam neki, hogy nincs mirol beszélnunk! Ezt a pár honapot meg már kibirom amig a suli tart :-(
Jól tetted, hogy nem engedted fel magatokhoz. légy erős, ne fogadd vissza soha többet! most majd megtanulja a szemétládája, hogy vannak helyzetek amikor nincs pardon.
remélem hamarosan találsz egy rendes pasit, aki őszintén szeret, és nem gázol ilyen aljas módon a becsületedbe.
a bunkó exed meg hadd főjön magában.
2009. jan. 25. 16:48
Nem is tudom mennyire lennék kibukva a helyedben....legyél erős csajszi, Neked már semmi dolgod velük...mindkettő selejt ha ezt így megcsinálták...emeld fel a fejed, és legyél büszke magadra hogy nem látnak sírni, és arra hogy Te nem vagy olyan akinek ezekután még kell a srác..
2009. jan. 25. 17:11
Hm.. én a helyedben tájékoztatnám a kislány anyukáját, hogy figyeljen a pici lányára, mert a srác gonorrea hordozó:)))
Ja, és persze ne fogadd vissza, bár azt te tudod, hogy a nálad a hűtlenség mint olyan milyen kategóriába esik.
2009. jan. 25. 17:16
Hihi, ez a kankós sztori jó kis bosszú lenne. lehet megérdemelné a kis rib@nc, hogy ezt megcsináld. én sztem bejátszanám, ha vége a sulinak!!
2009. jan. 25. 17:24
Megcsalásra nincs kifogás! Legyen tartásod és ne engedd vissza. Azt szoktam mondani, aki egyszer megteszi, megteszi többször is.
2009. jan. 25. 17:32
9/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen koszonom nektek a biztatást! Ennyi erot régen kaptam már valakitol,foleg igy ismeretlenul! Jobbak voltatok most nekem mint 20 barátno! Nem tudok rá jobb szot nagyon szépen koszonom nektek!
szívesen! Sok sikert a következő pasihoz, legyen hűséges hozzád. Jah, és most hogy fájdalmat okozott, ideje hogy te is pasizz kicsit úgy hogy "véletlenül" észrevegye :) (F18)
2009. jan. 25. 18:01
Kapcsolódó kérdések: