Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mik tartoznak az erogén zónák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik tartoznak az erogén zónák közé?

Figyelt kérdés
Csak a nemiszervek, vagy pedig a nyak (puszik esetén).és ezeken a területeken hol van a hátár a csiklandozás és az izgatás között. Muldkor puszilgattam a párom nyakát és azt mondta hogy így nem jó mert csikiz.változtattam a puszikon és azt mondta hogy ez már jobb.
2009. jan. 25. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ami szexuális izgalmat idéz elő.
2009. jan. 25. 12:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A nő érogén zónái

1. Haj és fejbőr (a haj simogatása nyugtató, feszültségoldó hatású, nem beszélve a fejbőr érzéki masszírozásáról. )

2. Ajkak (a csók maga ajakmasszázs, melynek hatására azok megtelnek vérrel, megduzzadnak, egyben a vékony bőr miatt sokkal jobban ingerelhetők)

3. Arc (a nők arcát borító puha, selymes bőrnek jól esik a simogatás és a csók)

4. Nyak (apró, gyengéd harapdálással, körmökkel való finom ingerléssel, ujjbeggyel való simogatással borzongató, jó érzéseket lehet kiváltani)

5. Fül (fontos erogén zóna. A fülkagyló és a fülcimpa tele van idegvégződéssel, melyek az érintést azonnal az agy vágyközpontjába továbbítják)

6. Vállak (a váll csókolgatása, a nyak irányába lassan haladva, felpörgeti az érzékeket)

7. Mellek (a ruganyos keblek, a mellbimbók, sőt a két mell közti terület minden nő egyik legérzékenyebb erogén zónája. A gyönyör közeli állapot ráadásul itt szemmel is látható. Izgatás hatására ugyanis sötétebb árnyalatú lesz a mellbimbó körüli bőr, a bimbó pedig megduzzad)

8. Hónalj (a sok idegvégződés miatt nemcsak érzékeny, de elég csiklandós terület is)

9. A kar belső oldala (ez az erogén zóna a szexualitás meridiánján fekszik, amely a szív, a keringés és a nemi szervek működésére van hatással. Ezen a fő áramvezetéken folyik a szexuális energia)

10. Csuklóhajlat (érintése élénkítő hatású. A csukló gyengéd simogatása növeli a szenvedélyt. Különösen jó étvágycsináló a második menetre...)

11. Tenyér (simogatása jóleső, kellemes érzés, élénkítő hatása is lehet)

12. Ujjak (itt végződnek a test energiapályái. Finom simogatásuk jó érzést vált ki)

13. Has (pontosabban a köldök alatt ujjnyira lévő pont. Japán felfogás szerint ez a vágyat vezérlő övezet és a testi erő központja. Enyhe nyomással aktivizálható)

14. Oldal (az oldal vonala, a hónalj közepétől a csípőcsontig lévő rész. Lágy simogatása erotikus érzést vált ki)

15. Hát (a hát egész felülete érzékeny, konkrét pontok; a váll alatti rész a lapockáknál, és a gerincvonal, a tarkótól kiindulva, lassan lefelé)

16. Csikló (legtöbb nőnél a szenvedély elsődleges központja, fokozottan érzékeny terület, mindenféle érintésre izgatása erotikus érzést kelt - legtöbbször orgazmust vált ki, ezért csak óvatosan, sokszor hatásosabb a finomabb érintés a területen)

17. Hüvely (a szenvedély középpontja. A nők hüvelyi orgazmusának, illetve a G pont helye)

18. Comb belső oldala (fokozottan érzékeny a simogatásra, a nemi szervekhez való közelsége miatt is)

19. Térdhajlat (az egyik legritkábban ingerelt terület, pedig tele van idegvégződésekkel)

20. Farkcsont fölötti tájék (gyengéd kézrátétel elegendő ahhoz, hogy a tenyér melege izgalomba hozza a hormonközpontot és indulatba a libidót)

21. Gát (a hüvely és a végbél közti terület, amely az érintésre érzékenyen reagál )

22. Talp (igen érzékeny, erotikus érzést fokozó tájék, nem véletlen örvend olyan nagy népszerűségnek a talp masszázs...)

23. Lábujjak (a lábujjak gyengéd simogatása, csókolgatása, esetleg a nagylábujj szopogatása, egyeseknél fokozza az izgalmat, sőt akár orgazmust is kiválthat)

2009. jan. 25. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Fülharapás is erogén zóna izgatása, de nem mindenkinél

Lapozz bele a biosztankönyvbe :D minden benne van

A csiklandozás és izgatás közötti határ? rém egyszerű, ha nevet az csiki, ha azt mondja ó igen ah ah, akkor izgatja

2009. jan. 25. 12:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2009. jan. 25. 13:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

2.válaszadónál pontosabban leírni sztem senki sem tudja,én annyit saját tapasztalatból hozzátennék,hogy a párom már el tudott juttatni a csúcsra a nyakam,vagy akár a mellbimbóm megfelelő dédelgetésével is,és mielőtt megkérdőjeleznék a hitelességemet,azt is tudom,hogy milyen az igazi G-pont orgazmus,és milyen a csikló-orgazmus is.:)Tehát sztem e kettő különös odafigyelést igényel,és hihetetlen dolgokat képes egy ügyes férfikéz és nyelvecske kiváltani a nőből!(Természetesen nő vagyok!)

2009. jan. 25. 14:59
 6/7 anonim válasza:
én a páromat úgy szoktam izgatni h gyengéden a nyakát puszilgatom vagy nyalogatom pár perc alatt úgy fellizgúl hogy alig lehet vele bírni sokszor könyörög h ne hagyam abba:D
2010. jún. 14. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:
köldök
2012. febr. 15. 12:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!