Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Miért sós ízű a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért sós ízű a szerszám " makk " része?

Figyelt kérdés

Barátnőm szerint nekem nem egyforma mértékben ugyanolyan sós, van hogy nagyon. :)

Miért van ez? Lehet rajta változtatni? Van ellenszere? Normális ez? (:

2009. jan. 25. 12:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
szia,az én pasimnak is sós! :) Meg az előnedv is,ami kijön...:)
2009. jan. 25. 14:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen az előnedvtől sós szerintem is..mikor jön egy nagyobb adag akkor lehet érezbni hogy az a sós...nincs semmi gond...ezen nem tudsz válzoztatni..
2009. jan. 25. 15:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Az én férjemnek is más íze van,ha aktus előtt,vagy közben veszem a számba,és lehet fujjogni,meg lepontozni,de bizony előfordul,hogy először belém hatol,majd hogy húzzuk az időt,kicsit eljátszok vele,majd ő is velem...:)Akkor már a saját puncim íze is rajta van,de nem hisztizek neki,hogy azonnal mossa meg,fújjjj,mert ez is én és mi vagyunk.Sőt az ondó íze is attól függ,hogy milyen ételt evett előtte,sósat,cukrosat,egyértelműen érzem rajta,hogy éppen mit fogyasztott.

Valamint,hogy mindenki megbotránkozzon,akkor is más íze van,ha csak spontán,mondjuk autóban az ölébe hajolok,miközben ő vezet,mert akkor nem mindig van előtte frissen fürödve...:)de lehet hogy ez a titka a 8 éves felhőtlen boldogságunknak...;)

Nincs ellenszer,és lehet rajta változtatni,amint azt a jó tanácsokból láthattad Kedves Kérdező!

2009. jan. 25. 15:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

az én barátomé is sós..nem tudom pontosan, hogy miért.

az izzadságról tudjuk, hogy amikor a bőrünk párolog, a vízzel együtt a sót is kipárologtatja..ez alapján az a tippem, hogy azért sós, mert a cucc valamennyi részét víz alkotja, ami együtt jár a sóval.

2009. jan. 25. 17:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Konklúzió: sós, de finom.
2009. jan. 26. 02:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Az én páromé is sós,kicsit.Az előváladéknak van ilyen íze!
2009. jan. 26. 11:17
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az összes választ!

Sok jó információt olvastam. :)

Aki meg csak ugatott, annak kocc :)) + jár a megérdemelt értékelés :))

2009. jan. 26. 14:50
 18/18 anonim ***** válasza:
az én pasimé édes:)
2009. febr. 5. 20:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!