Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert nem mossa meg? Megismert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem mossa meg? Megismertem egy fiut, akibe szerelmes is lettem. De nem nagyon tisztalkodik es a farkat sem mossa meg, lehet kapni tole valami betegseget vagy van neki.

Figyelt kérdés
Pl a multkor mondta h piros a fejen a bor es neha neha csip s ha meg mossa nagyon viszket mondjam meg neki h bar mossa meg minden nap es elmulik vagy kuldjem el orvoshoz (ovszerrel szeretkezzunk mert nem engedem h betegye anelkul )
2009. jan. 25. 11:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Az ősemberek sem lehettek vmi tiszták, de az már nem trendi, túl rég volt.

A hippikorszaknak is leáldozott.

Anyukája nem tanította fürdésre, már-már antiszociális a fiú.

Ez baj. Kemény fertőzéseket lehet kapni, a szex ilyen.

Csak emiatt adsz rá gumit? És mi lenne ha fürdene, védekezés nuku?

Hívd el közös fürdésre, az iszonyú jó móka.

2009. jan. 25. 11:52
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyes kutatások szerint a méhnyakrák kialakulásában a legnagyobb tényező a nem alapos tisztálkodás a férfi részéről.

(Vissza kell húznia a bőrt, és alatta is megmosni.)

Szólj rá, hogy ez visszataszító, és ha akar veled továbbra is szexuális életet élni, akkor mosakodjon meg.

Szex előtt és után is szokás lezuhanyozni. Ha szeretnétek, akkor együtt is csinálhatjátok, ez jó előjátéknak is.

Másrészt lehet, hogy nemibetegsége van, vagy irritálja az óvszer.

2009. jan. 25. 11:53
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
Fujj... szólj neki, hogy fürödjön
2009. jan. 25. 11:54
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Bizony szoljál neki hogy furodjon. Ha nem akarod megbántani, furodjetek egyutt! De nagyon sok nyaváját letuds tole kapni, még ha furdik is de nem rendesen. Ezek kozul az egyik leveszélyesebb a Hvp virus, amit irtak is, hogy méhnyakrákot okoz. Meg gomba meg sok olyan dolog ami neked nem kéne! EGyáltalán nem értem, hogy tuds olyan pasival szexelni aki nem furdik. Alapbol lehet egy szaga! Fujj....
2009. jan. 25. 11:58
 5/16 A kérdező kommentje:
a kozos furdo az jo lehet :d egyszer le ontottem vizzel s mondtam neki h furodjon meg mar egyszer akkor meg furodott de egy honapig vizhez sem kozeledett furodni
2009. jan. 25. 12:05
 6/16 A kérdező kommentje:
amugy 24 eves is es gyerekes a viselkedese ez tetszett meg benne en is ugy visselkedem de en legalabb tiszta vagyok
2009. jan. 25. 12:06
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mindent értünk azt hiszem.

Az infantilizmus egy dolog, de ha így nyílvánul meg az már deviancia.

Ráadásul a fiúban nincs tisztelet, így elvárni egy lánytól, hogy feküdjün le vele.

Érnie kéne még. És fürödnie.

Vagy talán kutyának gondolja magát?

2009. jan. 25. 12:07
 8/16 anonim ***** válasza:
87%

Gusztustalan és undorító ha egy pasi szerszáma bűzlik a mosdatlanságtól. Hogy bírsz vele lenni így? Ha leveszi a gatyáját nem ájulsz el? Fúúúúúúúúj... Azonnal mond meg neki szemtől szemben, mert ez annyi szenvedéshez vezet majd nálad hogy örülhetsz ha 1 napig otthon leszel és nem mész nődokihoz illetve nem kell kenegetni magad.

Igen, ellehet kapni így dolgokat. Fúúújj meg se engedném neki h betegye. 1 hónapig nem fürdött? gusztustalan.

lehet lepontozni

2009. jan. 25. 12:29
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
jah és még annyi hogy ne csodálkozzon a srác hogyha csípi a péniszét vmit. A KOSZ!! A DZSUVA!!!
2009. jan. 25. 12:30
 10/16 anonim ***** válasza:
11:58 as. Még valami, soha de soha ne csináld vele gumi nélkul és semmi féle képpen ne vedd a szádba!!!! Ha a kozos furdot jonak tartod, csinálj egy gyertya fényes furdot neki mikor megy hozzád. Furdezd meg te ot, mert o ugyse fogja rendesen csinálni! Utana dicsérd meg, hogy milyne jo illata van, és milyen jo ilyenkor hozzá bujni. Hat ha rafog szokni a furdore! :-)De ha ne tán elkezd furodni rendszeresen, akkor se csináld gumi nélkul vele egy jo darabig!!!!!!!
2009. jan. 25. 12:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!