Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért fájdalmas-és élvezhetetl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fájdalmas-és élvezhetetlen az együttlét?

Figyelt kérdés
Régebben nem volt semmi gond vagy csak elvétve éreztem fájdalmat,most már viszont hosszú évek óta egyszerűen "kín" az együttlét a párommal bárhogyan is történik.A nőgyógyász azt mondta ennek lelki-és testi okai is vannak.A lelki ok alatt értem,hogy volt már egy terhességmegszakításom amiben nem egyezett anno a véleményünk belekényszerített majdhogynem az abortuszba amit vákuumos módszerrel csináltak,gondoltam talán ez is lehet a baj.A testi problémára az orvos azt kérdezte nem-e túl nagy a párom mérete?Szerintem teljesen normális meg,hát valakinek az ujja mégiscsak kisebb mint a nemi szerve tehát bizonyára nem emiatt van az állandó fájdalom,sajnos volt már úgy is,h. öröm helyett elsírtam magam pont emiatt a fájdalomérzet miatt és megkértem hagyjon ne nyúljon hozzám.Évek óta mi szinte alig vagyunk együtt csak elvétve tehát a gyakorisági tényező kizárható,h. túl gyakran lenne szexuális együttlét.Nagyjából ennyi,köszönöm a válaszokat.
2009. jan. 25. 06:09
 1/5 anonim ***** válasza:
én csak annyit mondok hogy hagyd ott ezt a pasit a fenébe!!! mi az hogy valaki rákényszerit valakit az abortuszra??? :O
2009. jan. 25. 08:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Annak idején az volt a fő indok,hogy a lánya nem fogja ezt a szitut elfogadni,hogy testvére legyen...de hiszen az akkor még kislány 9éves körüli volt meg sem lett kérdezve,hogy neki mi a véleménye mert Ő maga volt a család szeme-fénye.Gondolom ebből kiderül,hogy egy olyan kapcsolatban élek amibe mindent-és mindenemet beleadtam és szinte semmit sem kaptam az anyagiakon kívül-csak néha régebben egy-egy ölelést,kézfogást mára már ezek a múltba vesztek,eltűntek.
2009. jan. 25. 08:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Elhidegült a kapcsolat, nem tudom hány éves vagy, de mirét ne lehetne boldog kapcsolatod??!

Ha ezen a pasin és helyzeten nem lehet már változtatni, és még abortuszt is erőltette, szerintem nem túl életrevaló a pasi.

Úgy látom nem partner vagy, de nem is társ, hanem csak egy nőci az életében. Kevés és rossz szex, erről nem csak te tehetsz, nem csak a te problémád, hanem az övé is, ha ezt nem érzékeli, nem akar változtatni és nem is tud, akkor megintcsak azt mondom, más férfi kéne neked.

2009. jan. 25. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnalom, hogy ezt kell mondanom, de ennek a kapcsolatnak nincs semmi értelme! Semmi nem jo vele, nem tesz azért semmit, hogy te jobban érezd magad! O nem tesz érte semmit, hogy jo legyen a kapcsolatotok? CSak te? Fiatal vagy még, elotted az egész élet! Muszály lesz ott, hagynod mert neked ez csak rosszabb és rosszabb lesz! Keres valakit aki foglalkozik is veled!
2009. jan. 25. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:
mert nem vagy felizgulva.
2009. febr. 5. 20:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!