Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » VAlamit rosszul csinálok?Már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VAlamit rosszul csinálok?Már több mint egy éve együtt vagyunk a barátommal, és kb 10 hónapja élünk szexuális életet.

Figyelt kérdés

NAgyon jó vele az ágyban, de eddig csak 3szor volt orgazmusom, és nem tudunk rájönni, hogy mi lehet a baj, mikor elengedem magam énis, és átadom magam a pillanatnak...

Valamit nem jól csinálok?

2009. jan. 24. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés sokszor jon! Ha már sikerult akkor sikerulnie kell tobbszor is! Hol van orgazmusod, csiklo vagy hulye? Eloszor neked kéne rájonni mi jo neked utan, a szexben is kiprobálni. Nem hinném,hogy annyira ismered a tested, hogy ezt tudnád. Fedezétek fel egyutt és majd rájosz, hogy mi az igazán jo!
2009. jan. 24. 22:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazábol nem az a baj, hogy nem ismerem a testem, mert tudom mi jó nekem, de van hogy szex közben bestresszelek, és sírok...és 2szer volt hüvelyi. egyszer meg csiklói<---(szex közben) és ő is szeretné, ha többször élném át a gyönyört...
2009. jan. 24. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elso valaszolo vagyok! Akkor tudod mi a jo és képes vagy mind a kettore ez nagyon jo! De amit irtál az meglepet. Ennek lelki oka van, ebben 100% as biztos vagyok! Valami nem jo abban a kapcsolatban. Nekem is volt olyan hogy siram szex kozben, jonak jo volt de bizonytalan voltam az érzéseimben meg ossze voltam szavarodba. Elszor tegyél rendett az érzéseid kozott és saját magadban!!! VAgy csak egyszeruen félsz valamitol, rátoknyitnak esetleg védekezés miatt, nem kivánt terheség. Ha te nem is gondolod tudat alatt lehetnek rossz dolgok! TEgyél rendet magadban!
2009. jan. 24. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon fura mert itt nemrég egy kérdés kapcsán mindenki (én is) azt írtam akkor találkoztam sírással szex közben mikor a lánynak a legjobb volt! és az örömtől történt.

Ha nálad nem így van, és tényleg vmi rejtett gátlás, akkor arra tanácsadó kéne és nem mi.

Azt gondolom felesleges megemlítenem, hogy úgy próbáltátok-e már, hogy behatolás előtt a fiú orálisan próbál elvinni a csúcsra, és úgy szexelni tovább

2009. jan. 24. 22:39
 5/6 A kérdező kommentje:

az első válaszolónak: Igen szerintünk is inkább lelki okai lehetnek, mert mi régen is együtt voltunk, és újra összejöttünk, ennek több mint egy éve. És nagyon szeretjük egymást, minden jó, csak úgy érzem, hogy a múltban történt dolog miatt egy be nem gyógyuló seb van a szívemen.

a második válaszolónak: Igen, próbáltuk orálisan, akkor el is mentem, de simán szex közben, em nagyon tudok.... :S

2009. jan. 25. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát hallod... az is valami, én barátnőm sehogy nem tud..... :/
2013. ápr. 11. 20:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!